2777
2789
عنوان

حس شیشمی نیس تورو خدا یکی بیاااااد😢😢😢😢😢😢😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست
وااااااییییییی همه‌روزه درست گفتی جز آخری آخه یک عدد توپولوام🥺🥺😵😵

پس درسته ۹۹٪ حسم قویه⁦🤦🏻‍♀️⁩

راجب ناامیدی یا انرژی منفیم بگم ،میبینم که منشأش خودتی ،مشکلتم حل میشه ولی روی خودت بیشتر کار کن

توی شرایط سختی از زندگی هستی ،ولی تا به عشقت برسی بازم مشکلاتی داری بعدش زندگیت آروم میشه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

راجب خودت؟انرژی منفی یا ناامیدی راجبت حس میکنمدرونگرایی گاهامهربونی و اهل کمکزود رنجدوست داری مورد ت ...

میشه بگی بچه دوم چی میشه  و کی باردار میشم

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس درسته ۹۹٪ حسم قویه⁦🤦🏻‍♀️⁩راجب ناامیدی یا انرژی منفیم بگم ،میبینم که منشأش خودتی ،مشکلتم حل میشه ...

واااااییییییی ممنونتم بخدا هر چی میگی حقیقته فقط چند ماه طول میکشه که بزا هم شیم   چقد زمان میبره ماشین بخره مرگ من همینا بگو توروخداااا😭😭😭😭😭😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
پس درسته ۹۹٪ حسم قویه⁦🤦🏻‍♀️⁩راجب ناامیدی یا انرژی منفیم بگم ،میبینم که منشأش خودتی ،مشکلتم حل میشه ...

عزیزم منم میگی🙏🙏🙏🙏 شوهرم اشتی میکنه یاطلاقم میده ؟؟؟ به نطرت من بهش پیام بدم جواب میده ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

اسی خیلی انرژی ازم میگیره امشبم حوصله ندارم بمونه بعدا

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

اسی خیلی انرژی ازم میگیره امشبم حوصله ندارم بمونه بعداا

اسی خیلی انرژی ازم میگیره امشبم حوصله ندارم بمونه بعدا

ممنونم ازت شب خوبی داشته باشی عزیزم🙏🏻🍁

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
راجب خودت؟انرژی منفی یا ناامیدی راجبت حس میکنمدرونگرایی گاهامهربونی و اهل کمکزود رنجدوست داری مورد ت ...

راجب منم حستو بگووووو

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

ممنونم ازت شب خوبی داشته باشی عزیزم🙏🏻🍁

همچنین جانم⁦⁦😍

اسی خیلی انرژی ازم میگیره امشبم حوصله ندارم بمونه بعداا

میشه هر موقع بودید و حالتون خوب بود لطف کنید منم فراموش نکنید و به سوالم جواب بدید از چند نفر شنیدم حستون خیلی قویه بهتون درخواست هم دادم چند روز پیش قبول نکردید لطفا هر موقع حالتون مساعد بود جواب منم بدید