تیامشم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 362 عنوان حس شیشمی نیس تورو خدا یکی بیاااااد😢😢😢😢😢😢😢😢😭 218 بازدید | 27 پست توروخدا بگید چه حسی نسبت به دارین من چجوریم بهش میرسم😢😢😢😢 ۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭 1403/05/18 | 02:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همون_بنده_خدا عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2840 اسم من چرا اینجاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس😤 #انقَدیکِهحَرفاکُشتِهدادَناِعزرائیلنَداد🚶♀️🔪
تیامشم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 362 اسم من چرا اینجاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس😤 😢 ۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
همون_بنده_خدا عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2840 😢 من تیامشونم🚶♀️ #انقَدیکِهحَرفاکُشتِهدادَناِعزرائیلنَداد🚶♀️🔪
تیامشم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 362 من تیامشونم🚶♀️ من تیامشم🤒 ۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
همون_بنده_خدا عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2840 من تیامشم🤒 😂😂تیام رو دیدم دود از کلم بلند شد🤣🤣🤣💔 #انقَدیکِهحَرفاکُشتِهدادَناِعزرائیلنَداد🚶♀️🔪
تیامشم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 362 😂😂تیام رو دیدم دود از کلم بلند شد🤣🤣🤣💔 آقا چرا هیچکس نمیاااد تاپیک من خووو😭😭😭😭 ۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
mahtabjoonam عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1505 تاپیک اخرمو ببین استارتربدردت میخوره خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5794 راجب خودت؟انرژی منفی یا ناامیدی راجبت حس میکنمدرونگرایی گاهامهربونی و اهل کمکزود رنجدوست داری مورد توجه باشیکنجکاو و خونگرم (گاها هم تند برخورد میکنی)لاغر رو به تپلی با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
تیامشم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 362 راجب خودت؟انرژی منفی یا ناامیدی راجبت حس میکنمدرونگرایی گاهامهربونی و اهل کمکزود رنجدوست داری مورد ت ... وااااااییییییی همهروزه درست گفتی جز آخری آخه یک عدد توپولوام🥺🥺😵😵 ۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5095 راجب خودت؟انرژی منفی یا ناامیدی راجبت حس میکنمدرونگرایی گاهامهربونی و اهل کمکزود رنجدوست داری مورد ت ... میشه لطفا برا منم بگین محدثه و نیما ممکنه با هم رابطه ی طولانی داشته باشن ؟ با هم ازدواج میکنن ! محدثه اگه به نیما بگه دوسش داره نیما م واکنشی میده !؟ خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
توتفرنگی_کوچولو۱۲۳۴۵ عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 454 راجب خودت؟انرژی منفی یا ناامیدی راجبت حس میکنمدرونگرایی گاهامهربونی و اهل کمکزود رنجدوست داری مورد ت ... بگو قیافم چ شکلیعحس دکترم بهم چیه؟ خودم روش کراشم
تیامشم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 362 تاپیک اخرمو ببین استارتربدردت میخوره خو من تلگرام ندارم🥺😭 ۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9451 راجب خودت؟انرژی منفی یا ناامیدی راجبت حس میکنمدرونگرایی گاهامهربونی و اهل کمکزود رنجدوست داری مورد ت ... عزیزم منن میگی شوهرم اشتی میکنه یاطلاقم میده ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
تیامشم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 362 راجب خودت؟انرژی منفی یا ناامیدی راجبت حس میکنمدرونگرایی گاهامهربونی و اهل کمکزود رنجدوست داری مورد ت ... میشه بگی منو چقد دوس داره تا ماه و خورده ایی دیگه ماشین میگیره یان جون من بگووووو۰😭😭 ۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭