سلام خانما من امروز روز2 پری هستم از یه ساعت پیش خیلی عذرمیخوام سوزش شدید ادرار گرفتم تا زیرنافم میسوزه دسشویی میکنم بدترمیشه
یچیزی هم بگم من هی اقدام میکنم ولی خبری نیس همیشه هم میافته جلو پری این ماه دقیقا 30 ام که ماه پیش شروع شد ماهم شروع شد.هی فک کردم چون جلو نیافتاده نی نی هست ولی پری شدم ولی یچیزی میخوام بپرسم روم نمیشه خیلی لخته لخته نکنه سقط هستش؟ممکنه سقط باشه؟
بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏 فقط یادت نره☝ شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍 اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁 دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏 اره با من بخند😁😁
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.