یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا وقتی که تب داره،حتی وقتی میخوای پوشکش را عوض کنی.از دستمال مرطوب استفاده کن.چون بدنش داغه،آب که به بدنش بریزی،خوب نیست.حمام را هم سعی کن قبل از واکسن ببری.منم دوشنبه واکسن ۶ ماهگی داره.فردا میبرمش.
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
تا وقتی که تب داره،حتی وقتی میخوای پوشکش را عوض کنی.از دستمال مرطوب استفاده کن.چون بدنش داغه،آب که ب ...
دیشب تب داشت امروز خیلی کمتر شده
چهارشنبه غروب بردمش حمام ولی عادت کردم یه روز درمیون ببرمش حمام بخاطر همین دوست داشتم زودتر ببرم،ممنون عزیزم پس تا فردا تبشو کامل پایین میارم که یکشنبه با خیال راحت ببرمش حمام