2777
2789
عنوان

کمک میخوام نظر بدین لطفا😭😭😭

81 بازدید | 8 پست

شوهرم میخواست یه مغازه بزنه یهو سر و کله ی داداش و خواهرش پیدا شد که شریک بشن ..

مغازه هم زیر ساختمون ماس ...

من راضی نیستم قبلا هم گفتم بهش 

نمیدونم چطور اجازه داده که اونا بیان پیشش

الان مفصل باهاش حرف زدم 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

گفتم تو خودت با اونا آبت تو یه جوب نمیره چطور انتظار داری من تحملشون کنم..

میگه به تو چیکار دارن ..

قبلا پیششون زندگی کردم خیلی اذیت شدم ..

کلا آدم های سلطه گری هستن من زیر نظر و کنترل اونا آرامشم از دست میره ..

بعداز خیانتش قول داد برای آرامش و خوشحالیم هر کاری میکنه 

اما متاسفانه همون یه ذره آرامشم رو هم میخواد بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ تجربه ی خودم میگم نباید زیاد تو مسائل کاری مردا دخالت کرد چون اخرش حرفتم به کرسی نمیشینه آدم بده هم تو میشی

من هی بهش میگم احساس میکنم شریکت سرت کلاه میزاره ولی میگه اون مثل داداش منه ، حتی به کتک کاری هم کشیده بحثامون دیگه کاریش ندارم

بدون عصبانیت و بدون گیر دادن باهاش حرف بزن

گفتم من قصدم اذیت کردن تو نیست من برای آرامشم تلاش می‌کنم...

گفتم اگه بهشون قول ندادی ..بگو من باکسی شریک نمیشم هر چی هم خرج کردن حساب کن ..

میگه من ته قلبم راضی نیستم به اینکار اما نمیتونم بهشون بگم نه

از لحاظ تجربه ی خودم میگم نباید زیاد تو مسائل کاری مردا دخالت کرد چون اخرش حرفتم به کرسی نمیشینه آدم ...

اصلا بحثم شرکتشون نیست دردم دخالتیه که توی زندگیم میکنن چون همش جلو چشم همدیگه ایم هر جا برم باید جواب پس بدم هر کی بیاد باید اونا هم بیان کلا دیوونه میشم از دستشون

اصلا بحثم شرکتشون نیست دردم دخالتیه که توی زندگیم میکنن چون همش جلو چشم همدیگه ایم هر جا برم باید جو ...

والا شریک شوهر منم همینطوریه یه جوری رو شوهرم نفوذ داره که زندگیمم تحت الشعاع قرار میده ولی تصنیم گرفتم با پنبه سر ببرم

اینا حالیشون نیست باهاشون طرف بشی از پا درمیای ...اونا اومدن شوهرم کار کنه اونا بخورن ...اختیار زندگی من و بچه هامم دست بگیرن

اصلا بحثم شرکتشون نیست دردم دخالتیه که توی زندگیم میکنن چون همش جلو چشم همدیگه ایم هر جا برم باید جو ...

والا شریک شوهر منم همینطوریه یه جوری رو شوهرم نفوذ داره که زندگیمم تحت الشعاع قرار میده ولی تصنیم گرفتم با پنبه سر ببرم