2777
2789
عنوان

با شوهر ساده چیکار کنم😑

1233 بازدید | 46 پست

سلام خانوما نامزدم اکثر درامدشو خرج خانوادش می‌کنه نتها خانوادش میبینی به عموش و پسر عمه ها ایناشم میده درآمد آنچنانی هم ندارهااا اصلا به فکر پس انداز کردن نیست خیلی داره حرصم میده وقتیم بهش میگم میگه تو توقع داری من با خانوادم قطع رابطه کنم

توروخدا بگید چیکار کنم نزدیک عروسیمونم هست

تاپیک اخرم لایک کنید 😂😂😂

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول خرجه خو

ولی ادمارو نمیتونی تغییر بدی 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
خدا بیامرزتش🤍

وا

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

میبینی خونشون و رنگ کاری میکنن پولشو این میده فرش میخرنن پولشو این میده کار می‌کنه یکم جمع می‌کنه میده به عموش برا شروع ی کاری بعدشم اون کار اوکی نمیشه و پول این رو هوا می‌ره 

این ادم به شدت خطرناکه حتی اگر فردا عروسیته بعم بزن 

چندمورد اینطوری به چشم دیدم 

همیشه در فقر زندگی خواهی کرد حق اعتراض هم نداری چیزی نشده هنوز یه نامزدیه 

فردا بچه ت آواره میشه همش میگه چرا منو به دنیا اوردی

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
چیشد؟؟

چرا خدا بیامرزش 

😑😑

بانو هایدرو فرمودم

درمورد تاپیک صحبت نکردم چون داره ب خانوادش کمک میکنه کسی ب خانوادش محبت کنه احترام قائل باشه میتونه ب شما و خانواده شما خم محبت کنه چون میشید خانواده اون ادم