2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زندگیه من همیشه روی خوششو بهم نشون داد، حتی اگه تو بدترین شرایطم باشم بعد چند ساعت دوباره رو روالم چون کلمات انرژی دارن و منبع انرژیشم.... منم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

من از ۲۰ سالگی و الان ۲۷ سالم😂😁و اینکه راضیم باهمه بدیاش راضیم روی خوششم هردم دیقه نشون میده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

از ۵ سالگی که داداشم فوت کرد مشگلات شروع شد تا ۲۰ سالگیم

الان خیلی بهتره خیلی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

از وقتی کنکورمو دادم دیگه بهتر شد خداروشکر دوران مدرسه و کنکور خوب نبود اصلا خیلی اذیت شدم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

شمام با قرص کابوس می بینی؟ من دکتر یه قرص جدید بهم داده(چون حالم بدتر شده بود ) این قرصه واسه شباست ...

من قبلا یه دارو ک خوردم دیدم ولی الان ن 

اون دارو هالوپریدول بود ولی مطمعن نیستم از اونه 

توام با روانپزشکت درمیون بزار حتما 

ضد افسردگی و...نمیدونم خیلی وقته خوب نیستم دلیلشم نمیدونم دارم سعی میکنم ولی نمیشه همش پریشون وناراخ ...

عزیزم حالا قرص ها چه اثری داره ؟ اصلا بهتر نکرد؟

من خودم ترسیدم سمت قرص برم

نگو پشمام بگو چه جالب،😌