2777
2789
شمام با قرص کابوس می بینی؟ من دکتر یه قرص جدید بهم داده(چون حالم بدتر شده بود ) این قرصه واسه شباست ...

اسمش چیه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کسی مطلقا خوشبخت نباشه به هرحال زندگیش چالش‌های خودشو احتمالا داشته باشه

خلاصه زندگی همینه بالا و پایین داره

ولی به نظرم مهم اون احساس درونیه که خوب باشه 

میبینی یکی خونه و زندگی آنچنانی داره تو درونش حالش خوب نیست احساس درونی خوب و آرامش نداره

میبینی یکی هم با همون حداقل امکاناتش حالش خوبه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم ،حال روحم خیلی بده خستم خیلی کلی قرص اعصاب میخورم ولی خوب نمیشم ،من فقط ۱۹سالمه

عزیزم برو پیش پزشک طب سنتی و درمانت رو پیگیری کن صد در صد جواب میگیری از این قرصهای شیمیایی چیزی واست در نمیاد باشگاه رو هم بذار جزو برنامه جدا نشدنی زندگیت . جتما خوب میسی من مطئنم 

زندگی باب میله چون انرژی مثبت میدم و گیگیرمم

انرژی مثبت همون خوبی کردن میشه 

پس کامنتت ب امضات نمیخوره

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

عزیزم حالا قرص ها چه اثری داره ؟ اصلا بهتر نکرد؟من خودم ترسیدم سمت قرص برم

چرا بهتر کرد قبلا به فکر خودکشی بودم 

الان پریشونیم کمتر شده صدرصد قبلا پرحد مرگ حالم بد بود 

الان گاهی فقط خیلی بد میشم وسردرگمم

زندگی باب میله چون انرژی مثبت میدم و گیگیرمم

چرا واسه من اینجور نمیشه 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

منم ،حال روحم خیلی بده خستم خیلی کلی قرص اعصاب میخورم ولی خوب نمیشم ،من فقط ۱۹سالمه

۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ و ۱۷ 

و نصف ۱۸ سالگی واقا خوب بود

یکی دو ساله زنذگیم افتضاح سده

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

عزیزم برو پیش پزشک طب سنتی و درمانت رو پیگیری کن صد در صد جواب میگیری از این قرصهای شیمیایی چیزی واس ...

آره باشگاه میرم این روزا بازم حالم بده 🥺نمیدونم چمه

طب سنتی واقعا ؟