2777
2789
من خیلی دارم سعی میکنم همش میگم امروز روز خوبی هست الکی خوشحال میگیرم خودمو ولی بدتر یه چیزی میشه اع ...

اینطوری نیس که 

حقیقتو بپذیر 

به هر ادم بی سروپایی بها نده 

خودتو دوست داشته باااش 

خوشحالی واقعی مهمه نه ظاهری

جانیم سنه فدا وطن ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697

اینطوری نیس که حقیقتو بپذیر به هر ادم بی سروپایی بها نده خودتو دوست داشته باااش خوشحالی واقعی مهمه ن ...

ممنونم از راهنماییت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول نشون نداداولش که بچه بودم و خبر ندارم🤷‍♀️🤷‍♀️بعدش دردسر مدرسه و اذیت های داداشام😤😤بعدش کن ...

روح مادرت شاد زندگیت چقققدر شبیه منه فقط من مادر زنده هست ولی اصلا یادی ازم نمیکنه انگار من اصلا نیستم و تنهام و دومیش چهارسال چشم انتظار بچه بودم خیلی زجرکشیدم تا بالاخره بعد دو تا بارداری ناموفق یه بارداری سالم داشتم ولی بچه تا الان که پنج سالشه خیلی اذیتم کرده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

روح مادرت شاد زندگیت چقققدر شبیه منه فقط من مادر زنده هست ولی اصلا یادی ازم نمیکنه انگار من اصلا نیس ...

انشالله به زودی ازت خبری بگیره و دلت شاد بشه و در کنار خانواده از زندگیت لذت ببری

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نه

تنها نیستی 

من سی و یک ساله ام و تقریبا از اواخر سی سالگی کمی اوضاعم خوب شد 

البته الانم مشکلات داریم ولی بهتر از قبله .

من که بعضی وقتا فقط به این فکر میکنم به دنیا اومدنم برای چی بود وقتی قرار بود این همه عذاب بکشم

خیلی سخته

🐈🐈‍⬛