2777
2789
عنوان

کسی بوده قلب جنینش دیرتر از 8هفتگی تشکیل شده باشه؟بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 15168 بازدید | 90 پست

عزیزم

خیلی متأسفم،حتماً خیریتی داشته،ان شالله خدا به زودی جاش رو با یه نی نی سالم و صالح و ناز سبز کنه برات

مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم
سلام به همه من امروز رفتم سونو خداروشکر قلب نینیم تشکیل شده بود هرچند هنوز لکه بینی دارم ولی به م ...

چقد خوشحال شدم این پیامتو دیدم عزیزم.خداخیرت بده ک گفتی منم مثل شماس الان شرایطم دلم اروم گرفت .برام دعاکن منم بشنوم صدای قلب بچه مو

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوشحال شدم این پیامتو دیدم عزیزم.خداخیرت بده ک گفتی منم مثل شماس الان شرایطم دلم اروم گرفت .برام ...

ان شالله به سلامتی

خدا ایشالله بهت نی نی سالم و صالح بده

ان شالله به سلامتی خدا ایشالله بهت نی نی سالم و صالح بده

سقط کردم عزیزم😢😭😭😭

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
استارتر بچتون به دنیا اومد؟ این اختلاف هفته ها در سلامت جنین تاثیر نداشت؟

سلام بله الحمدلله

خب موقع تولد یکم کم وزن بود،ولی من تو بارداریم اصلا اضافه وزن نداشتم تا هفته ۳۸،یعنی ممکن بود این سری که میرم دکتر نیم کیلو اضافه کرده باشم ولی سری بعد که میرفتم یه دفعه یکیلو کم میکردم،مشکوک به آیوجی آر بودم،و احتمار میدادن جفتم ضعیف بوده باشه،فقط از هفته ۳۸ تا ۴۱که دیگه نشستم تو خونه استراحت کردم نزدیک چهار کیلو اضافه کردم( یعنی از اول بارداری تا آخرش کل وزنی که من اضافه کردم نزدیک چهار کیلو بود)

ولی این که این ربطی به دیر تشکیل شدن قلبش داشت یا نه رو نمیدونم

یعنی صبر کنم اتفاقی برام نمیوفته  خیلی نگرانم بعد دکترم جواب درستی نمیده که

توکل بر خدا

نه چه اتفاقی؟ اگه خدایی نکرده بخواد سقط بشه خودش میشه اتفاقی برا شما نمیوفته

من که از صبرم الحمدلله نتیجه گرفتم،ان شالله شمام بگیرین

توکل بر خدا نه چه اتفاقی؟ اگه خدایی نکرده بخواد سقط بشه خودش میشه اتفاقی برا شما نمیوفته من که از ...

سلام عزیزم منم شرایط شمارو دارم.دورز پیش رفتم سکنو ۷ هفته و ۳ روزم بود ولی قلبش تشکیل نشده بود گفت هماتومم داری.شما سکنو دومت رو که قلبش تشکیل شده بود چند روز بعدش رفتی انجام دادی؟ شمام هماتوم داشتی؟

سلام عزیزم،من اگه اشتباه نکنم یازده روز بعدش رفتم ولی ۸ هفته ام کامل بود که سونو اولم رو داده بودم و نی نیم قلب نداشت،شما به نظرم زودتر از دوهفته نرو،خیلیا میگن تا ۱۵ هفته برا تشکیل قلب فرصت هست و اگه خدایی نکرده قلبش تشکیل نشده باشه هم خودش باید سقط بشه،البته امیدوارم که قلب نی نی شما تشکیل بشه به لطف خدا، نه من هماتوم نداشتم

متاسفانه نی نی من ضربان نداشت و از دستش دادم

سلام عزیزم،اینجا استیکر بارداریتون رو دیدم و اینکه الحمدلله خدا نعمت مادر شدن رو بهتون عطا کرده خیلی خوشحالم

اینم بگم ماه پیش هم خدا به ما یه اولاد دیگه هدیه داد

سلام عزیزم،من اگه اشتباه نکنم یازده روز بعدش رفتم ولی ۸ هفته ام کامل بود که سونو اولم رو داده بودم و ...

ممنون که ج دادی عزیزم.شمام لک داشتید؟ من چند روزه لک قهوه ای میبینم گاهی.چون یه سقط دیگه داشتم خیلی ترسیدم.دکتر برام هماتومم هیچ دارویی نداده.نمیدونم عوض کنم دکترمو؟!شما اون ۱۱ روزو استراحت کردید؟

ممنون که ج دادی عزیزم.شمام لک داشتید؟ من چند روزه لک قهوه ای میبینم گاهی.چون یه سقط دیگه داشتم خیلی ...

آره من لکه بینی داشتم،لک قهوه ای معمولا میگن زیاد خطرناک نیست،ان شالله اتفاقی نمیوفته،واقعیت برا هماتوم اصلا تجربه ندارم،شاید دارو نیاز نباشه یا تو سه ماه اول لاقل کاری بهش نداشته باشن،استراحت نسبی داشتم اما نه مطلق مطلق،اگه به دکترتون اعتماد دارید نیازی نیست ولی اگه دودلین با یه دکتر دیگه هم مشورت کتید

میخواین هم صبر کنید،سونو که دادین بعد برین پیش یه دکتر دیگه،عجله نکنید در هر صورت

انشالله بهترین ها براتون اتفاق بیوفته