2777
2789
عنوان

کسی بوده قلب جنینش دیرتر از 8هفتگی تشکیل شده باشه؟بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 15168 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم روشنه قلبش تشکیل میشه تا۱۱هفته صبر کن

ممنون،انشالله،حتما صبر میکنم اگه اتفاقی نیوفته،شکر خدا امروز لکه بینی نداشتم،دیروز که لک دیدم خیلی به هم ریختم،امروژ باز یه ذره امیدوارتر شدم

هرچی خدا بخواد

مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم
ممنون،انشالله،حتما صبر میکنم اگه اتفاقی نیوفته،شکر خدا امروز لکه بینی نداشتم،دیروز که لک دیدم خیلی ب ...

ایشالله گلم دعای نادعلی بخون نذر کن.من از مادر قمربنی هاشم هرچی خواستم بهم داده خانوم ام البنین.عالیه .یا ابولفضل کمک همه کن.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

سلام دوستان من تازه واردم يك سوال داشتم من ديروز با كمي لكه بيني به توصيه دكتر رفتم سونو ،اخرين پريودم ١٩ مرداد بود اما سونو پنج هفته و پنج روز نشون داد و فقط ساك مشاهده شد دكتر سونو گفت بالآي ٧٠ درصد تشكيل نميشه اما دكتر خودم گفت سونوت خوبه و دو هفته ديگه سونو بده بالآي نود درصد تشكيل ميشه اما به خاطر حرف سونو خيلي حالم بده پارسال سقط داشتم به خاطر تشكيل نشدن قلب 😔 به نظر شما حرف دكترم باور كنم يا سونو

سلام دوستان من تازه واردم يك سوال داشتم من ديروز با كمي لكه بيني به توصيه دكتر رفتم سونو ،اخرين پريو ...

عزیزم به نظر من که دکترت درست گفته

حتی بهتره سه هفته دیگه بری سونو

یعنی چی هنوز ۶هفته ات نشده سونوگرافی گفته بالای ۷۰ درصد تشکیل نمیشه

عذر میخوام ولی به نظر من چرت گفته هنوز خیلی زوده برا تشکیل قلب آخه

ولی سحری جان الآن تا میتونی استراحت کن و کار سنگین انجام نده تا انشالله لکه بینت قطع بشه

توکل برخدا

انشالله همه چی خوب پیش میره و خاطره تلخ گذشته هم پاک‌میشه

ایشالله گلم دعای نادعلی بخون نذر کن.من از مادر قمربنی هاشم هرچی خواستم بهم داده خانوم ام البنین.عالی ...

انشالله

آره مادر حضرت ابوالفضل که خودشون یه پا باب الحوائجن

انشالله خدا حاجت همه حاجتمندها رو تو این ایام بده...

سلام به همه

من امروز رفتم سونو

خداروشکر قلب نینیم تشکیل شده بود

هرچند هنوز لکه بینی دارم ولی به مدد امام حسین(ع) و اولادشون نی نی قلب داشت

به حساب پریود ۹هفته و ۵ روزم بود ولی به حساب سونو ۸هفته و ۳روزمه

خواستم به مامانای دیگه هم بگم اگه یه وقت رفتید دکتر و گفت هنوز قلب نداره عجله نکنید صبر کنید انشالله تشکیل میشه

سلام به همه من امروز رفتم سونو خداروشکر قلب نینیم تشکیل شده بود هرچند هنوز لکه بینی دارم ولی به م ...

خدا رو شهر.  خیلی خوشحال شدم از خبرت منم الان شرایط شما رو دارم دعا کن خدا کمکم کنه و قلب نی نی منم تشکیل بشه و هفته اینده صداش رو بشنوم 

سلام به همه من امروز رفتم سونو خداروشکر قلب نینیم تشکیل شده بود هرچند هنوز لکه بینی دارم ولی به م ...

چه خوب که خبر دادی عزیزم 

خدا نی نی گلت رو برات نگه داره 

چی هست بچه ات؟ من هفته پیش رفتم سونو به حساب خودم ۶ هفته بودم سونو ۵ هفته قراره هفته دیگه برم ولی من کاملا دیگه خونریزی دارم کارمند هم هستم نمیتونم استراحت کنم فقط شیاف استفاده میکنم دعا کنین برام 

چه خوب که خبر دادی عزیزم  خدا نی نی گلت رو برات نگه داره  چی هست بچه ات؟ من هفته پیش رفت ...

ان شالله خیره و همه چیز هم به خوبی براتون پیش بره

دختره،الان تو هفت ماه هست

خدا به همه منتظرا نی نی های سالم و صالح بده

خدا رو شهر.  خیلی خوشحال شدم از خبرت منم الان شرایط شما رو دارم دعا کن خدا کمکم کنه و قلب نی نی ...

ان شالله که شما هم مثل من میای و حبرای خوب میذاری اینجا