2777
2789
عنوان

کسی بوده قلب جنینش دیرتر از 8هفتگی تشکیل شده باشه؟بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 15168 بازدید | 90 پست
آره من لکه بینی داشتم،لک قهوه ای معمولا میگن زیاد خطرناک نیست،ان شالله اتفاقی نمیوفته،واقعیت برا هما ...

سلام عزیزم دیروز رفتم سونو خداروهزار مرتبه شکر بچه ام قلب داشت‌.همون روز اون که اومدم تاپیک شمارو خوندم یه نور امیدی تو دلم روشن شد که شاید منم مثل شما باشم.ولی برام تجربه شد که دیگه قبل از هفته۹ نرم واسه سونو هیچوقت.مرسی که جوابمو دادی.ایشالله خدا بهترین هارو سر راهت قرار بده.

سلام عزیزم دیروز رفتم سونو خداروهزار مرتبه شکر بچه ام قلب داشت‌.همون روز اون که اومدم تاپیک شمارو خو ...

خدا رو صدهزار مرتبه شکر

ان شالله صحیح و سالم دنیا بیاد و براتون باقیات صالحات باشه

سالم ،صالح، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر

خیلی خوشحال شدم

مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دیروز رفتم سونو خداروهزار مرتبه شکر بچه ام قلب داشت‌.همون روز اون که اومدم تاپیک شمارو خو ...

سلام شما چند هفته بودی که ضربان رو نشون نداد؟

من دیروز رفتم سونو به حساب پریود 8هفته بودم ولی وقتی سونو کرد با توجه بهcrl که 6میل بود گفت 6هفته و 3روز

سونولوژیسته خیلی نا امیدم کرد گفت باید تا الان قلبش تشکیل میشد ده درصد احتمال داره تشکیل بشه هفته بعد بیا.الان حالم خیلی خرابه.....

سه بار سقط داشتم این دفه از روز اول بارداری امپول انوکساپارین تزریق کردم با قرص اسپرین و دوفاستون و پرژرستون..

حالا اگه خدای نکرده قلب تشکیل نشه جون جای بچه سفت شده سقط سختی هم خواهم داشت😭😭😭😭

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
سلام شما چند هفته بودی که ضربان رو نشون نداد؟ من دیروز رفتم سونو به حساب پریود 8هفته بودم ولی وقتی ...

سلام عزیزم من با سونو ۷ هفته و ۴ روز بودم که قلبش تشکیل نشده بود.دقیقا دکتر منم همونجوری منو ترسوند و کفت بعید میدونم تشکیل بشه برو تا ده روز دیگه اگه سقط نشد خودش بیا باز برای سونو حتی برای هماتومم هم هیچ دارویی نداد همش منتظر بودم منم سقط بشه لک هم داشتم و هنوزم دارم.من پیشنهادم اینه بزار ۱۴ روز بگذره بعد برو سونو منم همینقدر صبر کردم.سعی کن استرس نداشته باشی عزیزم میدونم خیلی سخته سر خودم اومده. از ته دلت به خدای مهربون توکل کن و کارای سنگین نکن. امیدت بخدا باشه انشالله تشکیل میشه اصصصصصصلا ۶ هفته زمان کافی نیست برای تشکیل قلب بچه چرت میگن این دکترا.امیدوارم خبرای خوب بشنوی عزیزم 💙

سلام عزیزم من با سونو ۷ هفته و ۴ روز بودم که قلبش تشکیل نشده بود.دقیقا دکتر منم همونجوری منو ترسوند ...

ممنونم از اینکه جواب دادی من خیلی استرس گرفتم همش سعی میکنم اروم باشم اما سقط های قبلیم میاد جلو چشم

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
سلام عزیزم من با سونو ۷ هفته و ۴ روز بودم که قلبش تشکیل نشده بود.دقیقا دکتر منم همونجوری منو ترسوند ...

ببخشید شما سوندی واژینال شدید یاشکمی؟

امیدوارم که نی نی نازت به سلامت بیاد بغلت

امیدوارم که نی نی نازت به سلامت بیاد بغلت

من سونوی واژینال شدم هر دوبارشم.جالب اینحاست بار دوم دکترم با کمال ریلکسی گفت اا چطور پس تو هفته ۷ دیده نشد قلبش احتمالا جنین رو به پشت بوده.یعنی اینو دوهفته قبلشم میتونست به من بگه که ممکنه اینجوری باشه نگران نباش ولی اصلا بخودش زحمت نداد.میخوام بگم دکترا خیلی براشون اهمیت نداره احساس ماها.پس خیلی خودتو نگران نکن و بسپارش به خدای مهربون.منم قبلا سقط داشتم درک میکنم.خدا اگه داده باشه خودشم مواظبشه.پناه بر خودش انشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم

من سونوی واژینال شدم هر دوبارشم.جالب اینحاست بار دوم دکترم با کمال ریلکسی گفت اا چطور پس تو هفته ۷ د ...

خیلیییی ازت ممنونم ایشالا که همه چی برات خیلی خوب پیش بره و بارداری سالم و بی دردسری داشته باشی

خیلیییی ازت ممنونم ایشالا که همه چی برات خیلی خوب پیش بره و بارداری سالم و بی دردسری داشته باشی

منم ي سقط توقف قلب داشتم تو هفته هشتم كه كورتاژ شدم دوباره باردارم پنج هفته و شس روز رفتم سونو واژينال بهم گفت ساك ضعيف پنج هفته ، شنبه ب تاريخ پريود ميشم هشت هفته و يك روز همش استرس دارم پوچ باشه تهوع هم ندارم انوكساپرين ميزنم و روزي دو تا شياف من و همسرم داغونيم بازم خدا رو شكر كن جنين رو ديدي انشالا قلبشم بزنه 

سلام

میدونم خیلی وقته گذشته

ولی شما دقیقا چند هفتگی سونوتون اوکی شد؟

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
سلام شما چند هفته بودی که ضربان رو نشون نداد؟ من دیروز رفتم سونو به حساب پریود 8هفته بودم ولی وقتی ...

سلام عزیزم،منم الان هشت هفتم پر شده ولی دیروز رفتم سونو گفت پنج هفته ،قلب نداره، شیافو آسپرین مصرف میکنم،میخواستم بپرسم تو سونوی هفته ی چندم قلب کوچولوتو دید دکتر؟ خیلی نگرانم،ب من گفت دو هفته ی دیگه بیا ولی با حرفاش خیلی بهم استرس داد