2777
2789
عنوان

🥲💔💔

89 بازدید | 13 پست

یسالو خورده ای رابطه امشب تموم شد.. خودم تموم کردم چون خیلی سختی کشیدم، رفتارای اذیت کننده ازش میدیدم و هی تحمل و تحمل، کلی بحثو دعوا و تحمل، همیشه هم من ادم بده میشدم، هزار بار صحبت کردیم که باید رابطه درست شه ولی هی بدتر شکستیم، خیلی عاشقش بودم ایندمونو باهم چیده بودیم اما خیلی منو شکوند، خیلی فرصت دادم بهش خیلی، حالا که دید جدیم خیلی التماسم کرد با شماره خونواده و کلی اکانت پیام و پیگیری کرد که فقط باهم باشیم و جدا نشیم دلم به رحم میومد ولی رو تصمیمم موندم.. میدونم خیلی منو دوست داره میدونم عاشقمه ولی واقعا نیاز نبود انقد تو رابطه شکسته شیم.. خیلی حالش بد بود میترسم بلایی سر خودش بیاره حالم خرابه.. اولین همدیگه بودیم و بشدت عاشقم بود و بخاطر همین عشقی که بهم داشت خیلی چیزارو تحمل میکردم

رفتنی بایددد بره

نظرم اینهههه شل کن باید این روزام بگذره ب هرحال:)

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی نابود شدم از کات پشیمون نیستم ولی میترسم یچیزیش بشه

هیچیش نمیشهههه 

باور کن دو روز دیگه میره با یکی دیگه ب چپشم نیس تو وجود داشتی توی زندگیش🙂 تجربه شو داشتم خیلی ام سخت بود واسم

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
هیچیش نمیشهههه باور کن دو روز دیگه میره با یکی دیگه ب چپشم نیس تو وجود داشتی توی زندگیش🙂 تجربه شو د ...

نه اخه واقعا اینطور نبود عشق خیلی پاکی داشت و واقعا حاضر بود هرکاری برام کنه برا همین خیلی چیزارو تحمل کردم و خیلی فرصت دادم خیلی شکستم شبا گریه میکردم فقط چون دوسم داره، و اکیدوارم بهترینا نصیبت بشه تجربه همچین چیزی خیلی سخته..

نه اخه واقعا اینطور نبود عشق خیلی پاکی داشت و واقعا حاضر بود هرکاری برام کنه برا همین خیلی چیزارو تح ...

میفهمم حرفاتو ولی همیشه عشق مهم نیس

عشقم بخشی از یه رابطه س ولی اخلاق و رفتار چی؟ این چیزایی ک تو گفتی ینی پسره بدجور آدم سمی  ایه و دل بستن بهش اشتباهه 😐🤝

میفهمم حرفاتو ولی همیشه عشق مهم نیسعشقم بخشی از یه رابطه س ولی اخلاق و رفتار چی؟ این چیزایی ک تو گفت ...

دقیقا سر همین موضوع که عشق خالی نون و اب نمیشه کات کردم، خیلی ممنونم از اینکه تاپیکم رو خوندی و جواب دادی

دقیقا سر همین موضوع که عشق خالی نون و اب نمیشه کات کردم، خیلی ممنونم از اینکه تاپیکم رو خوندی و جواب ...

قربونت:) امیدوارم بتونی این دوره رو تمومش کنی چون اولای کات واقعا سخته و هی به خودت میگی برم بهش پیام بدم ولی آدم تا شکست نخوره چجوری تجربه بدست بیاره؟🙂 موفق باشی:)

قربونت:) امیدوارم بتونی این دوره رو تمومش کنی چون اولای کات واقعا سخته و هی به خودت میگی برم بهش پیا ...

ایشالا که بتونم از پسش بربیام خیلی حالم عجیب و بده.. واقعا ازت ممنونم که تو این شرایط به منی که نمیشناسی کمک کردی🥲🫂