2777
2789
عنوان

بهم گفت رو مخمی

153 بازدید | 12 پست

من دیروز با پارتنرم چالش گرفتم مثلا تصادف کردم خیلی زنگ پیام زد نگران شد🥺

بعد بهش گفتم چالش بوده ناراحت شد گفت بچه بزرگ شو این چه کاریه من معذرت خواهی کردم چند بار ولی دلمو شکست گفتم چرا جواب معذرت خواهی منو نمیدی گفت رو مخم بودی اون لحظه دلم شکست  الان دیگه از ظهر بهش نه پیام دادم نه زنگ خودش پیام داده کجایی 

میخام نباشم یه مدت حرفش واقعا اذیتم کرد (اینم بگم من قبلا چالش گرفتم زیاد هیچکدوم اندازه این ناراحت نشده) 

حق داشته والا منم یه بار رلم و رفیقاش اینکارو باهام کردن عکس رلمو استوری کردن نوشتن داداش روحت شاد زنگ میزدم با گریه داد میزدم 😐رفیقاشم گریه میکردن میگفتن الان سردخونه بیمارستانه پاشدم برم درخونشون که گفتن شوخی بوده .

خدایی این چه کار مسخره ایه هرچی از اینستا یاد میگیرید انجام میدید که چی بشه واقعا راست گفته بچه بازیه حرفشم حقیقت بوده الان تو طلبکاری😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داشته والا منم یه بار رلم و رفیقاش اینکارو باهام کردن عکس رلمو استوری کردن نوشتن داداش روحت شاد ز ...

بهم گفت رو مخ من معذرت خواهی کردم 🙃نباید بهم میگفت رو مخ

البته چالشت اصلا خوب نبوده

درست میگه خیلی موضوعی نیست که بشه باهاش شوخی کرد

شاید چون صرفا عصبی شده یه چیزی گفته...

ولی نمیدونم باید آشتی کنی یا نه نظری ندارم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
البته چالشت اصلا خوب نبودهدرست میگه خیلی موضوعی نیست که بشه باهاش شوخی کردشاید چون صرفا عصبی شده یه ...

خیلی  پیام دادم معذرت خواهی کردم ووو

.... بهم گفت رو مخم بودی  اگه میخوای رو مخم باشی مباش من اذیت شدم من ک عذر خواهی کردم 🙃 دیگه بهش هیچی نگفتم یه ساعت پیش پیام داده کجایی منم جوابشو ندادم نمیخام جواب بدم حس میکنم رو مخشم

نه تو این پنج سال احترام بینمون بوده ولی الان میخام جواب پیامش بدم یاد حرفش می افتم که بهم گفت رو مخ ...

احترام که همش حرف نیست باید با رفتارتم احترام بزاری که تو اینجوری ترسوندیش شاید بنده خدا یه اتفاقی واسش میوفتاد اونموقعه خودتو میبخشیدی؟ کار تو بی احترامی نبوده؟

درضمن حرفش بی منظورم بوده چیز خاصی نگفته ببین خودت یه کلمه رو چقدر بزرگ کردی و تازه باهاشم قهر کردی!!!😂😂😂ولی‌ اون بیچاره کارتو بخشیده خب طوری که معذرت خواهی کردی و انتظار داری ببخشتت توام اونو ببخش با اینکه بنظرم مقصر نیست و چیز خاصیم نگفته!!!

خیلی پیام دادم معذرت خواهی کردم ووو.... بهم گفت رو مخم بودی اگه میخوای رو مخم باشی مباش من اذیت شد ...

حست رو درک میکنم منم واقعا رو این چیزا حساسم

اگه ته دلت راضی به آشتی نیستی آشتی نکن که بعدا حس نکنی خورد شدی

من هربار ندید گرفتم تهش حس میکردم واقعا شخصیتم له شده و باید خودمو از اول بنا می‌کردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حست رو درک میکنم منم واقعا رو این چیزا حساسماگه ته دلت راضی به آشتی نیستی آشتی نکن که بعدا حس نکنی خ ...

اره دقیقا چون من معذرت خواهی کردم اون غرور منو نمیبینه 

احترام که همش حرف نیست باید با رفتارتم احترام بزاری که تو اینجوری ترسوندیش شاید بنده خدا یه اتفاقی و ...

صبح دیدمش یه چیزی حواست تحویلم بده رفتارش سرد بود بهم میگفت چرا رنگ پریده اینا چیزی نگفته گفتم مواظب خودت باش دیگه پیام ندادم زنگم نزدم  خودش یه ساعت پیش فقط نوشته کجایی؟ منهم جواب ندادم