2777
2789
عنوان

گرسنگی بارداری

68 بازدید | 9 پست

مامانای عزیز توو بارداریتون هرروز گرسنه بودین؟ یا بعضی روزها عادی بودین؟ من از دیروز دیگه شدید گرسنه نمیشم. نگران شدم.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.

وقتی مدام گرسنه ضعف داری یعنی بنیه ت ضعیفه 

باید چیزای مقوی مثه آجیل خرما ارده اینا خورد ولی اگه عادی هستی به جز وعده ها غذایی احساس ضعف شدید نداری بدنت خوبه بچه خوب تغذیه میشه گلی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دیروز از حالت تهوع نمی‌تونستم اب بخورم امروز حالم خوبه طبیعیه به نظرم اینجور چیزا

ایشاله که سلامت باشه براتون. دیگه من چشمم از همه چی ترسیده....

وقتی مدام گرسنه ضعف داری یعنی بنیه ت ضعیفه باید چیزای مقوی مثه آجیل خرما ارده اینا خورد ولی اگه عادی ...

وایییی راست میگین؟؟؟ خدایا بخدا پیر شدم این مدت....

از دیروز ساعت سه تا حالا گرسنه نمیشم... قرار بود شنبه برم سونوی مجدد چون خونریزی کرده بود. اما انقد ترسیدم میخوام امروز برم.

وایییی راست میگین؟؟؟ خدایا بخدا پیر شدم این مدت....از دیروز ساعت سه تا حالا گرسنه نمیشم... قرار بود ...

بله راست میگم 

خونریزی چرا؟

شاید دلیل گرسنه نبودنت از نگرانی باشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بله راست میگم خونریزی چرا؟شاید دلیل گرسنه نبودنت از نگرانی باشه

پنج شنبه و جمعه خونریزی کردم و شنبه رفتم سونو ، مطمئن بودم سقط شده... اما گفت شش هفته س و قلب تشکیل شده.

حالا همه ش میگم لابد شنبه که سونو دادم بچه هنوز قلبش میزده و بعد دیگه نزده... اون لحظه سونوش سالم بوده... من بعد از خونریزی سونو کردم و قلبش میزد توو شش هفته و یک روز....

دیگه بخداانقد فکر و خیال کردم دیونه شدم. این هفته هم سرکار نرفتم، کارمم پشت میزه.

بله راست میگم خونریزی چرا؟شاید دلیل گرسنه نبودنت از نگرانی باشه

نگرانیم کم شده بود از یکشنبه که خونریزی قهوه ای شد... مداااااام گرسنه بود تا دیروز ظهر....