2777
2789
عنوان

پاشید بیاید درد دل کنیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 50 پست
بچه دومم ناخواسته بود.از وقتی اومد رنگ خوشیو ندیدم..عضبی شدم.ارامش ندارم.دو سالشع ولی اگ به عقب برگر ...

عزیزم منم بچه دومم دوسالشه،خیلللللیم شیطونه اذیت می‌کنه ولی توروخدااینجورنگوخداقهرش میگیره صبوری کن اون که گناهی نکرده

زندگیم پراز چالشه و امتحان منتظرم فقط مهمونیای خونه بابام تموم شه بخودم و کارام برسم اگه باز مشکلی پ ...

خدا آرامش بده بهت 

سخته آدم واسه خودش وقت نداشته باشه

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر گلم همه حاجت روا باشیشاید دلیل خودشو داره یه مشاور مناسب شاید کمک کنه و بعد از اون دعای زیا ...

مامان شدم خدارو شکر ولی خودم ودخترم عاشق بچه ایم ولی شوهرم می‌ترسه چون بچه مریض داشتم که با دنیا اومدن فوت کرده و بارداری سخت دارم

عزیزم منم بچه دومم دوسالشه،خیلللللیم شیطونه اذیت می‌کنه ولی توروخدااینجورنگوخداقهرش میگیره صبوری کن ...

خسته شدم.روحی روانی دلم میخواد بمیرم.

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️
بچه دومم ناخواسته بود.از وقتی اومد رنگ خوشیو ندیدم..عضبی شدم.ارامش ندارم.دو سالشع ولی اگ به عقب برگر ...

نزن این حرفو رحمت خداست بخدا همین الان یه ثانیه دور باشه ازت کلی نگرانشی

خدا صبر بده بهت می‌دونم خیلی سخته بچه داری بزرگتر بشه بهتر میشه ایشالا

دوسش داشته باش فرشته رو

اره میشه با بچه هم تفریح کرد من دخترم شش ساله شده وکلی سختی کشیدم از همون اول والان حرف زدن و بازی ک ...

خسته نباشی جانم خب اون بزرگه دیگه😂😂منظور من ۳ سال اوله

بعدشم تفریح که بازی با بچه نمیشه تفریح باید توپ باشه یه مسافرت عالی که ابو هوات عوض شه چارجا بگردی لذت ببری 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

خیلی حال بدی دارم اصلا دوست ندارم اینجوری باشم ولی خب هستم خیلی دوست دارم وارد ی رابطه سالم بشم به ش ...

از خدا بخواه خدا بهترین شنوندس 

نگران گذشته و آینده هم نباش خدا فکر همه جارو کرده فقط کافیه صداش کنی از ته دل

خسته نباشی جانم خب اون بزرگه دیگه😂😂منظور من ۳ سال اولهبعدشم تفریح که بازی با بچه نمیشه تفریح باید ...

ادم باید بلد باشه حال خودشو خوب کنه ولذت ببره من با چیزای کوچیکه حالم خوب میشه و منتظر چیزای بزرگ نیستم مثل چای خوردن با خانواده و....

امشب یکی از بدترین شبای عمرمه تا حالا فکر میکردم مقصر سردی و بدی زندگیمون منم امشب با روانشناس صحبت ...

عزیزم توکلت ب خدا باشه 

باید باهاش بیشتر حرف بزنی حرف زدن خیلی چیزا رو حل می‌کنه 

خسته شدم.روحی روانی دلم میخواد بمیرم.

منم خستم کم میارم،من خودم فرزندناخاسته ام همیشه هم میگفتم چرامنوبه دنیااوردین بااین اخلاق ووضعه مالیتون براهمین هروقت خسته عصبی میشم یاده خودم میوفته میگم این طفله معصوم که نمی‌خواست بدنیابیاد،کسیونداری کمکت کنه یاهمسرت