2777
2789
عنوان

پاشید بیاید درد دل کنیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 50 پست
فعلا که این دنیام برام جهنم شده.بچه اولم چهارسالشه پیش فعالی داره.اینم اومد دو ساله منو بخدا اخرش تی ...

دکتر نبردینشون یا مشاور خیلی راه حلهای خوبی میدنا شمارو هم آروم میکنن 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توکلت ب خدا باشه باید باهاش بیشتر حرف بزنی حرف زدن خیلی چیزا رو حل می‌کنه

اصلا حرف منو نمیفهمه نمیدونم چرا اینقدر بینمون سردی افتاده بی تفاوته نسبت به همچی

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

حامله ای؟چون توی بارداری با تغییر هورمون ها آدم حساس تره و زندگی پر چالش تر

نه عزیزم ولی از بعد زایمان اولم چالشا شروع شد و دیگه تموم نشد🙂

عزیزم بگو

چند ساله درگیر رابطه ایم و اون بنده خدا از من عاشق تره اون تحمل می‌کنه و چیزی نمیگه اما مخالفتای بی دلیل خانواده من...

نگرانشم بخدا خودم مهم نیستم همین ک میبینم داره اذیت میشه و مجبوره انقد دور باشه قلبم آتیش میگیره عذاب وجدان دارم نمیدونم چ کنم دارم دق میکنم

کاش زودتر رضایت بدن خانوادم

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

ادم باید بلد باشه حال خودشو خوب کنه ولذت ببره من با چیزای کوچیکه حالم خوب میشه و منتظر چیزای بزرگ نی ...

درست میگی چون روانت سالمه با این چیزا حال میکنی من افسردگی دارم دیگه با هرچیزی حال نمیکنم باید چقدر چیز خاصی باشه تا مثلا سه روز بابتش خوشحال باشم از روز سوم دوباره میرم تو فاز غم😔مثلا عوض کردن ناگهانی ماشین یا عوض کردن وسایل خونه اینا واسم نهایتش سه روز جذابه دوباره میرم تو فاز بدبختی