2777
2789
عنوان

پاشید بیاید درد دل کنیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 50 پست
واقعا بچه ها نسل جدید خیلی رواعصابن حق میدم بهت ولی ازکشتنش سودی نمیبردی اون دنیا خرتو میگرفتن

فعلا که این دنیام برام جهنم شده.بچه اولم چهارسالشه پیش فعالی داره.اینم اومد دو ساله منو بخدا اخرش تیمارستان بستری میکنن

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی تو الان خسته ای ولی بعداً همین مونست میشه صبر کن چیه خودت برس وتفریح برو

نمیتونم.ازش بدم میاد.کاش نبود

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️
عزیزم الهی تو الان خسته ای ولی بعداً همین مونست میشه صبر کن چیه خودت برس وتفریح برو

مگه با بچه میشه به خودت برسی و تفریح بری؟؟؟ من ناشکری نمیکنم بچه خیلی خوبه ولی زندگی قبل بچه با بعد بچه خیلی تفاوت داره مثلا من چندساله مسافرت هوایی نرفتم از هواپیما میترسه سوار قایق نمیشه میترسه تو بازارا یکسره گریه میکنه ات اشغال میخواد غذا نمیخوره نمیخوابه و …….ادامه دارد😂😂

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

فعلا که این دنیام برام جهنم شده.بچه اولم چهارسالشه پیش فعالی داره.اینم اومد دو ساله منو بخدا اخرش تی ...

ازخدا بخواه بهت صبر بده راهش حرص خوردن نیست 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

حالم بده همین الان که دارم تایپ میکنم دارم تپش قلب میمیرممتنفرم از زندگی از خودم از همه چیز و همه کس ...

چرا چیشدهههه

حال هممون بده 

نمیدونم چرا هیچ راهی پیدا نمیشه

باید تحمل کرد و توکل...

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

مگه با بچه میشه به خودت برسی و تفریح بری؟؟؟ من ناشکری نمیکنم بچه خیلی خوبه ولی زندگی قبل بچه با بعد ...

اره میشه با بچه هم تفریح کرد من دخترم شش ساله شده وکلی سختی کشیدم از همون اول والان حرف زدن و بازی کردن باهاش هم برام تفریحیه حتی

من باچله حاجت محال گرفتم ولی الان دلم گرفته چون شوهرم راضی به بچه دار شدن نمیشع

خداروشکر گلم همه حاجت روا باشی

شاید دلیل خودشو داره یه مشاور مناسب شاید کمک کنه و بعد از اون دعای زیاد و ایمان

مامان میشی انشالله زود 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً