2777
2789
عنوان

رژیم🥵

428 بازدید | 64 پست

کسی تا حالا رژیم فستینگ گرفته خیلی تعریفش شنیدم میشه یکی توضیح بده چجوریه اینجور که من فهمیدم از ساعت هشت شب تا دوازده ظهر نباید چیزی خورد ولی از 12ظهر تا هشت هرچی دوست داری میتونی بخوری اینجوریه درست گفتم؟

بعد تاحالا کسی گرفته تاثیر داشته باشه؟!

من خودم با برنامه کلم پیچ کالری شمار رایگان شروع کردم فعلا گفتم اگه اون رژیم خوبه اونو ادامه بدم میتونم چیزایی که میخورم داخل کالری شمار بزنم فستینگ هم بگیرم لطفا راهنمایی کنید متن خیلی طولانی شد میدونم😐😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فستینگ شبیه روزه گرفتن می مونه به این شکل که 8 ساعت در روز غذا می خوری 16 ساعت نباید غذا بخور ...

بعد اون ساعت های دیکه ک مجاز به خوردن غذا هستیم چیا میتونیم بخوریم؟ چقدر کالری میتونیم مصرف کنیم؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

چقدر میخوای کم کنی؟ ورزش میکنی؟

اگه ده بیست کیلو کم کنم که عالی میشه از80بشم 60

55 بهتره 

بعد من17سالمه 

ورزش هم گفتم که میرم کلاس رقص سه روز در هفته تا دم باشگاه هم پیاده روی دارم

بعد اون ساعت های دیکه ک مجاز به خوردن غذا هستیم چیا میتونیم بخوریم؟ چقدر کالری میتونیم مصرف کنیم؟

مثل اینکه خیلی به این تایپیک نیاز داشتی عزیزم🤣❤️👍

طبق برنامه دکتر باید غذا بخوری ولی اگه برنامه نداری باید غذاهای سرخ کردنی و پرکالری کمتر بخوری بیشتر سالاد بدون سس و خیار وهویج و سبزیجات بخوری چون کالری کمتری دارن . تخم مرغ آبپز  بدون نان یا مقدار خیلی کم  بخور چون نان کالری زیادی داره . برنج کمتر باید بخوری ولی کامل حذف نکن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز