2777
2789
عنوان

رژیم🥵

424 بازدید | 64 پست

کسی تا حالا رژیم فستینگ گرفته خیلی تعریفش شنیدم میشه یکی توضیح بده چجوریه اینجور که من فهمیدم از ساعت هشت شب تا دوازده ظهر نباید چیزی خورد ولی از 12ظهر تا هشت هرچی دوست داری میتونی بخوری اینجوریه درست گفتم؟

بعد تاحالا کسی گرفته تاثیر داشته باشه؟!

من خودم با برنامه کلم پیچ کالری شمار رایگان شروع کردم فعلا گفتم اگه اون رژیم خوبه اونو ادامه بدم میتونم چیزایی که میخورم داخل کالری شمار بزنم فستینگ هم بگیرم لطفا راهنمایی کنید متن خیلی طولانی شد میدونم😐😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم فستینگ شبیه روزه گرفتن می مونه به این شکل که 8 ساعت در روز غذا می خوری 16 ساعت نباید غذا بخور ...

بعد اون ساعت های دیکه ک مجاز به خوردن غذا هستیم چیا میتونیم بخوریم؟ چقدر کالری میتونیم مصرف کنیم؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

چقدر میخوای کم کنی؟ ورزش میکنی؟

اگه ده بیست کیلو کم کنم که عالی میشه از80بشم 60

55 بهتره 

بعد من17سالمه 

ورزش هم گفتم که میرم کلاس رقص سه روز در هفته تا دم باشگاه هم پیاده روی دارم

بعد اون ساعت های دیکه ک مجاز به خوردن غذا هستیم چیا میتونیم بخوریم؟ چقدر کالری میتونیم مصرف کنیم؟

مثل اینکه خیلی به این تایپیک نیاز داشتی عزیزم🤣❤️👍

طبق برنامه دکتر باید غذا بخوری ولی اگه برنامه نداری باید غذاهای سرخ کردنی و پرکالری کمتر بخوری بیشتر سالاد بدون سس و خیار وهویج و سبزیجات بخوری چون کالری کمتری دارن . تخم مرغ آبپز  بدون نان یا مقدار خیلی کم  بخور چون نان کالری زیادی داره . برنج کمتر باید بخوری ولی کامل حذف نکن