2777
2789
عنوان

رژیم🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمی دونم چی کار کنم ۶۴ کیلو ام دوست دارم تا آخر مهر ۵۴ باشم .

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

والا من فست کردم باید 16 ساعت چیزی نخوری ولی تو 8 ساعتم حواست باشه ...اینجوری نیست هرچی میخوری بخور

16ساعتو هشت ساعت یعنی ساعت چند تا چند

تأثیر داشت واسه شما

ممنونم شما نمیتوانید یه رژیم واسه من پیشنهاد کنیدگیاهخواری خوبه؟

من زیاد تحقیق کردم در این زمینه مطالب زیادی خوندم  

همه ی متخصصان تغذیه میگن برنامه غذایی دو اصل مهم داره که باید رعایت کنی. 1_اصل تنوع یعنی باید از همه گروه های غدایی و همه انواع غذاها استفاده کنی و هیچ غذایی رو حذف نکنی چون برای بدن ضرورت داره.2_اصل تعادل یعنی باید به اندازه لازم از هر نوع غذایی استفاده کنی و افراط وتفریط نکنی 

16ساعتو هشت ساعت یعنی ساعت چند تا چندتأثیر داشت واسه شما

عاره خیلی خوبه ...ببین ساعتاش دست خودت مثلا 6 عصر شروع میکنی تا 10 صب فردا 

5 عصر تا 9 صب

8 عصر تا 12 

این دیگه آزاده فقط باید 16 ساعت حداقل چیزی نخوری به جز آب و چای و قهوه

رژیم شوک یعنی رژیمی که به بدنت شوک میده رژیم سیب زمینی اگه با ورزش همراه باشه توی ۳ روز تا ۵ کیلو کم ...

فقط باید سیل زمینی بخوریم؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم