پوستم یه کم شل شده گونه هام افتاده شدن انگار خط خنده دارم اما افتادگی پوست و گونه هامه کسی هست تجربه داشته باشه بگه چه کرم یا راهکاری هست که پوستم سفت بشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اهان ببخشید اشتباه نوشتم.میشه مثلا آب خیارو بذارم یخ بزنه بعد ماساژ بدم به صورتم؟
اره میشه برای سفتی پوست نمیدونم ولی برای جوش خیلی خوبه
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
نمیسوزه من خودم یه روز در میون میزدم برا جوش و سفافیت خیلی خوب بود
اگه میسوزه بزارید کیسه فریزر بعد ماساژ بدین