بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
علم پیشرفت کرده.آدم خیلی راحت میتونه ایراداتی که داره رو رفع کنه
خب آخه ایراد تعریف داره؟ بستگی داره آدم به چی بگه ایراد؟ برای دل خودش بکنه یا برای طرف مقابل؟ این ایرادها چرا جدیدا ایراد شدن قبلا نبودن؟ عزیزم من خودم چندتا دوست دکتر دارم که اتفاقا یکیشون تازه مهاجرت کرده وقتی ایران بود انجام میداد و خودش می گفت که خیلی ها میان حتی مشکل هم ندارن هر چی میگی نمیشه نکن گوش نمیدن
خب آخه ایراد تعریف داره؟ بستگی داره آدم به چی بگه ایراد؟ برای دل خودش بکنه یا برای طرف مقابل؟ این ای ...
من کاری به اونایی که الکی رو خودشون عیب میزارن ندارم.ولی وقتی یه چیزی اذیتت میکنه و اینقد علم پیشرفت کرده که راحت میتونی رفع کنی ،چرا انجام ندی؟قبلا علم اونقدر پیشرفت نکرده بود که بتونن رفعش کنن.و اینکه مردم تفکراتشون اینقد عقب افتاده بود که اگه میگفتی میخوام همچین کاری کنم هزاران حرف بهت میزدن
5 سال پیش همچین چیزی اصلا درامدزا نبود برای بقیه ولی دقیقا موقعی که ترند شد و درموردش تبلیغ کردن یهویی همه خواستن به زیبایی خودشون برسن حالا چه بخاطر مرد چه بخاطر خودشون.
هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
اوهوم. میدونی چی خیلی جالب تره؟ 5 سال پیش همچین چیزی اصلا درامدزا نبود برای بقیه ولی دقیقا موقعی که ...
چون یک بدبختی مثل من فک میکرد که عیبش لاعلاجه باید تحمل کنه.شلوار میپوشه اذیت بشه.تیرگیش اذیتش کنه.عفونت بگیره .ولی وقتی بقیه تبلیغ کردن فهمید که،عه میتونم مشکلمو حل کنم.رفت سراغش