2777
2789
چون یک بدبختی مثل من فک میکرد که عیبش لاعلاجه باید تحمل کنه.شلوار میپوشه اذیت بشه.تیرگیش اذیتش کنه.ع ...

اوکی موفق هم باشی انشالله ولی درجریانی که من دارم درمورد جنبه زیباییش حرف میزنم نه درمانی دیگه؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی موفق هم باشی انشالله ولی درجریانی که من دارم درمورد جنبه زیباییش حرف میزنم نه درمانی دیگه؟

فرقی ندارع برای همه چیز همینجوری.یکی دوس دارع سینهاش کوچیک باشه یکی بزرگ.یکی دوس دارع لباش بزرگ باشه.یکی باسن بزرگ.بالاخره سلیقه ایه دیگه

فرقی ندارع برای همه چیز همینجوری.یکی دوس دارع سینهاش کوچیک باشه یکی بزرگ.یکی دوس دارع لباش بزرگ باشه ...

اصلا دقیق نخوندی. دقیقا همین سلیقه ای که شما میگی رو اینترنت و تبلیغات تو ذهن خانما کرده.

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اصلا دقیق نخوندی. دقیقا همین سلیقه ای که شما میگی رو اینترنت و تبلیغات تو ذهن خانما کرده.

دیگه هم جای دنیا همینه عزیز.پولای مردارو باید خرج خودمون کنیم عزیزمممم.خودتو خوشگل کن.البته خوشگل هستی.کلی به پوستت برس . همیشه مرتب باش.من قبلا اصلا به خودم بها نمی‌دادم.ولی خواهرشوهرام اینقد به خودشون میرسن.همیشه مرتب و شیکن،تو هر ساعتی که بری خونشون.بوتاکسشون سر موقع،ناخن همیشه لاکژل.فشیال به موقع.خط چشم تتو.رژ تتو.مژه کاشته.لیزر بدن به موقع،باشگاه.کلی کارای زیبایی دیگه مثل ژل لب و اینطور چیزا.من هیچ موقع جلوشون اعتماد به نفس نداشتم.اینقد رو خودم کار کردم،الان کیف میکنم .این تبلیغات و فضای مجازی شاید استفاده بیش از اندازش بد باشه.ولی یکاری کرد خانوما همیشه شیک و پیکن.نه مثل قبلا که زنا یه مشت سیبیل داشتن وهمیشه بو غذا میدادن و شکماشون گنده.خودشونو فدای بچه و شوهر میکردن طفلیا.فضای مجازیم نبوده که این چیزا رو یادشون بدع

دیگه هم جای دنیا همینه عزیز.پولای مردارو باید خرج خودمون کنیم عزیزمممم.خودتو خوشگل کن.البته خوشگل هس ...

بازم غلط برداشت کردی ولی باشه گلم ممنون که اینهمه نوشتی

بازم غلط برداشت کردی ولی باشه گلم ممنون که اینهمه نوشتی

عزیزم من برداشت خودمو نوشتم.شاید شما بد منظورتو میگی.ولی خب این تایپیک برای کساییه که می‌خوان عمل کنن.شما ممنون که نظرتو گفتی 

عزیزم من برداشت خودمو نوشتم.شاید شما بد منظورتو میگی.ولی خب این تایپیک برای کساییه که می‌خوان عمل کن ...

درسته میدونم تاپیک برای چیه گلم منم از اول با یه کاربر دیگه حرف زدم شما خودت رو من ریپ زدی درسته؟ بازم ممنون موفق باشی