2777
2789

سلام اصفهانی های عزیز توی تلگرام گروه داریم واسه درمان نازایی و معرفی دکتر انشالله که همه مامان بشن ..خوشحال میشیم دورهم باشیم و از تجربه های هم استفاده کنیم 

https://t.me/+WW0HN8gfZYdmNTg0

سلام اصفهانی های عزیز این لینک گروه برای همشهری هاست هر کس دوس داشت عضو بشه بهتر دکتر بشناسیم😁😁😁

برای من که چیزی نیومد

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=348678971]برای من که چیزی نیومد[/QUOTپیامو کپی کن برو توی تلگرام پیست کن اونجا لینکش میاد عزی ...

همین کار رو کردم که نیومد واسم،اسم گروه چیه اونو سرچ‌کنم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
عزیزم تونستی اد بشی

نه گلم،بیخیال شدم دیگه،تلگرام میگه موردی یافت نشد،اسم هم وارد کردم قبول نکرد

@zarii_spruce11

آیدی منه،لطفا اد کن