2777
2789

۳،۴ سالگیام

مامان و بابا میرفتن بیرون

خواهرم با یه سناریو همیشگی به من القا میکردم که بچه واقعی این خوانواده نیستم،اسم پدر و مادر واقعیمم میگفت تازه

و من حق حق گریهه😂🚶‍♀️

خدارو شکر تبدیل به مشکل خاصی در من نشد

البته بعد اون موقع ها کلی حلالیت گرفت ازم🦥

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروما از جامعه آره از خانوادم نهیکیش بچگی‌ام تپل بودم و همش میخرم کردن الان ۴۰کیلو ام و باز اعتماد ب ...

وای عزیزم میفهمم منم دوران دبیرستان بخاطر یکم اضافه وزنم مسخره میکردن یه مدت کلا چیزی از گلوم پایین نمی‌رفت بخاطر حرفاشون

دعواهای شدید پدر مادرم که ازم ی زن پرخاشگر بایه روحیه بسیار بسیارررر متهاجم ساعت

تک تک دعواهاشون یادمه

شدید هم دعوا میکردن

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
دعواهای شدید پدر مادرم که ازم ی زن پرخاشگر بایه روحیه بسیار بسیارررر متهاجم ساعتتک تک دعواهاشون یادم ...

واقعا درک نمیکنم به زوج چجوری میتونن برای خودخواهی خودشون بچه بیارنو با عذاب وجدانش زندگی کنن

مردم چی میگن، بااین افکار و طرحواره بیست و چند سال از عمرمو گ.. دن بخدا. الان سه ساله برا خودم زندگی میکنم. 

تربیت روهم فقط تو کتک زدن میدیدن اونم وحشتناک یا خودم کتک میخوردم یا خواهر برادرامو فجیییع کتک میزد بابای روانیم، هروقت شمارش رو میدیدم دچار پنیک میشدم 😐اصن یه وضعی تجاوز روانی

واقعا درک نمیکنم به زوج چجوری میتونن برای خودخواهی خودشون بچه بیارنو با عذاب وجدانش زندگی کنن

ای کاش حداقل دور ازچشمم دعوا میکردن 

من به خاطر اوناس که الان خیلی عصبیم 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗