2777
2789
عنوان

درروغ

276 بازدید | 27 پست

اگه دوست صمیمی تون بهتون یه دروغ بزرگ بگه و شما را سرکار بذاره تهش هم خودتون بفهمین دروغ گفته و اون فقط اعتراف کنه که دروغ گفته واکنشتون چیه ؟

به دوستی باهاش ادامه میدین ؟

تا ابد با همچین آدمی نمیگرددم که ضربه بخورم 

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حقیقتش من بیشتر برای خود شخصی که دروغ میگه ناراحت میشم 

چون می دونم یا درونش یک فرد آسیب دیده ست یا می دونم کارمای دروغ گغتنش رو میده اون هم به صورت بد 

اما خب خیلی هم از این طور افراد خوشم نمیاد 

چون پشت دروع، کلی کار کثیف دبگه خوابیده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان دارم با دوستم در این مورد اتفاقا چت میکنم.  میگم چند بار دروغ گفتی و دستت رو شده. 😏 میگه نه اونا دروغ نیست که.☹️   نمی‌دونم منظورش از دروغ دقیقا چیه😐 

من دو سه سال فهمیدم دروغ میگه رابطم کمرنگ شده. خیلیییی کمتر باهاش حرف میزنم.  مثلا هر ماه شاید یه بار.  بااینکه قبلا. هرروز. تلفنی یا حضوری صحبت میکردیم

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
حقیقتش من بیشتر برای خود شخصی که دروغ میگه ناراحت میشم چون می دونم یا درونش یک فرد آسیب دیده ست یا م ...

حالا شابد اون شخص کار کثیفی نکنه اما قطعا دروغ مثل پرده ای می مونه که به مرور کارهای کثیف رو درست می کنه 

به خاطر همین میگند گناه کبیره ست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان دارم با دوستم در این مورد اتفاقا چت میکنم. میگم چند بار دروغ گفتی و دستت رو شده. 😏 میگه نه او ...

خیلی حس بدیه انگار فکر میکنی تمام حرفای قبلیش هم دروغ بوده و دیگه نمیشه اعتماد کرد