2777
2789
عنوان

یعنی من نامردی میکنم در حق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست

نظر منو بخوای بله نیستی 

شما حد رو رد کردی 

هر چیزی حدی داره 

چند سال بعد میفهمی چقدر کارت اسراف و مصرف گرایی بوده 

جاش میتونی طلا بگیری برا اینده بچت و به موقع به همسرتم کمک کنی تا اونم ذوق کنه 

قرار نیست وسایلاتو ببخشی یا خرید زیاد بکنی هر ماه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کجا بفروشم حوثله دیوار و ندارم بخاطر یه لباس غریبه ها بیان خونم و اینا

حوصله

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاملا کار درستی میکنیزنی که خرج داره ارج دارهمطمئن باش تو خرج نکنی یکی دیگه خرج میکنه....هوای ...

واقعا

مامانم امروز میگفت اون مرده بیچاره جون میکنه تو از این اور خدج قر و فرت میکنی  عذاب وجدان دارم اخه یه کمد دیواری پر لباس دارم این تابستون ۶ تا مانتو  ۵ تا شومیز گرفتم 

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
کاملا درکت میکنم دقیقا منی

چکار کنیم وای؟

واقعامامانم امروز میگفت اون مرده بیچاره جون میکنه تو از این اور خدج قر و فرت میکنی عذاب وجدان دارم ...

ول کن حرف مامانارو...مردای اون زمونه با الان فرق دارن،الان براشون رنگی نپوشی میرم سمت رنگی پوشا،دیگه نمیگن مراعاتشونو کردیم

تا میتونی برای خودت حال کن،مامانا از چی خبر دارن،.. خدایی نکرده فردا اتفاقی تو زندگیت بیفتهمادرا بازم میگن برگرد سرزندگیت 

به نظر من این کارو نکن من خودم تو اطرافم دیدم که زنش کمکش کرده تو یک چیز جزئی بعد مرده همیشه ازش توقع داشته خیلی هم خوبه بگیر بپوش زندگی کن مگه چقدر زنده ایم که بخواییم عذاب وجدان داشته باشیم

کجا بفروشم حوثله دیوار و ندارم بخاطر یه لباس غریبه ها بیان خونم و اینا

به نظرم وسواس گرفتی همش فکر‌ میکنی تیپت خوب نیست دوباره باید بخری حداقل اگه داده بودی طلا میتونستی الان به شوهرت کمک کنی کلی خوشحالش کنی

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
به نظر من این کارو نکن من خودم تو اطرافم دیدم که زنش کمکش کرده تو یک چیز جزئی بعد مرده همیشه ازش توق ...

منم همینو میگم  ساید من مردم بمونه برا کی 

واقعامامانم امروز میگفت اون مرده بیچاره جون میکنه تو از این اور خدج قر و فرت میکنی عذاب وجدان دارم ...

اصلا این همه مهمونی میری ک انقد لباس میخری

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

باید بگم هر چیزی حدی داره اونکه میگن هر کی خرج داره ارج داره برای وقتیه که لباس تمیز و آراسته همیشه داشته باشی پاره و وصله نپوشی تمیز باشی و به خودت در حد معمول برسی نه مثل شما 

عزیزم اگر واقعا اینطوری که میگی هستی به شما زن زندگی نمیگن 

میگن زنی که چوب حراج میزنه به زندگی شوهرش 

در واقع شما سکه رو به پارچه کهنه میدی 

به این فکر کن که اون لباسی که خریدی از مغازه که آوردی تو خونه باید بندازی سطل آشغال یعنی بابتش هیچ مالی دستتو نمیگیره 

هر چیزی به اندازش خوبه 

حتی اگر شوهرت چهار تا خونه هم داشته باشه بازم نباید اینکارو کنی 

به خودت بیا عزیزم

به نظرم وسواس گرفتی همش فکر‌ میکنی تیپت خوب نیست دوباره باید بخری حداقل اگه داده بودی طلا میتونستی ا ...

نه بابا از تیپم راضیم همیشه اما دوستم دارم همه نوع لباس داسته باشم

منم همینو میگم ساید من مردم بمونه برا کی

آفرین طرز فکرت برا خودت مهم باشه 

من یکی از فامیلام آنقدر درگیر کارای شوهرش شد که دیگه الان موی سیاه نداره آنقدر الان ناراحته که وقتی قیافه داشتم چرا نخوردم نپوشیدم نگشتم نخندیدم منم وقتایی که خرید میکردم عذاب میگرفتم ولی وقتی اون حرفا یادم میاد دیگه اونجوری نیستم