2777
2789
عنوان

یعنی من نامردی میکنم در حق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
باید بگم هر چیزی حدی داره اونکه میگن هر کی خرج داره ارج داره برای وقتیه که لباس تمیز و آراسته همیشه ...

یعنی زیاد از حده من خیلی عداب وجدان دارم چون پوله زحمته پولی خرج میکنم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
اصلا این همه مهمونی میری ک انقد لباس میخری

نه بابا در حد بازاری دور دور با ماشینی 

چند ماه یه بار مسافرت 

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زیاد از حده من خیلی عداب وجدان دارم چون پوله زحمته پولی خرج میکنم

بله عزیزم بله که زیاده از حده شش مانتو خریدن برای تابستون 

زرنگ باش به اندازه خرج کن بقیشو جمع کن طلا و سکه بخر 

با این خریدایی که تو دارز هر چهار ماهیی فک کنم یه ربع سکه بتونی بخری 

یهو به خودت میای میبینی کلی سکه جمع کردی که یه روزی به دردت میخوره خونه بهتر ماشین بهتر میخری 

به اندازه سالی دوتا مانتو هم کافیه مگه چه خبره مهمونی هم میگی نمیری 

فقط به این فکر کن که پول زحمت کشیده شوهرتو تو چوب میندازی همین کافیه که جلوی ولخرجیتو بگیری 

عاقل باش برای زندگی ایندتون و فرزندتان پس انداز کنید اونم تو این اوضاع گرونی مملکت 

بله عزیزم بله که زیاده از حده شش مانتو خریدن برای تابستون زرنگ باش به اندازه خرج کن بقیشو جمع کن طلا ...

اگه میخواستم  پول جمع کنم الان صدملیون دویست ملیون تصمیم گرفتم که از این به بعد رعایت کنم تازه پولدارم نیستیم هنوز تو خونه خودم نرفتم

بله عزیزم بله که زیاده از حده شش مانتو خریدن برای تابستون زرنگ باش به اندازه خرج کن بقیشو جمع کن طلا ...

پول شوهرتو توی جوب میندازی 

و بعدا میمونی در حسرت رفاه و سرمایه بالاتر 

میبینی کوهی از پارچه های کهنه خریدی که فقط باید بندازی سطل آشغال در صورتی که میتونستی باهاشون سرمایه گذاری کنی یهو به خودت میای که وای چقدر عقب موندم از بقیه هیچی سرمایه و همشو خرج کردم 

سرمایه داشتن توی دنیای امروز روی شادی و دل زنده بودن و  خریدن آبروی خودو و خانواده ات و فرزندانت در همه لحظات زندگی تاثیر داره 

آینده معلوم نیست چی پیش میاد 

حضرت علی (ع) هم به پس انداز کردن  برلی روز مبادا سفارش کردن 

حالا برای شما که هیچی شما که میگی حتی همسرت از خودش میزنه و وسیله مورد نیازشو نمیخوره چون پولشو داده به شما و شده سرمایه برای کسی دیگه مثل لباس فروشی که ازش خرید کردید 

اگه برا خودتون قانون بزارید که هر چند ماه از پول ریخت و پاش لباس جمع میکنم و به جاش سکه طلا میخرم برای آینده خودمو و همسرم اونوقت عادتتون رو ترک میکنید