2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی😩بیاین لطفا

218 بازدید | 12 پست

سلام مامانا

ببخشید که اینقدر تاپیک زدم واسه واکسن😳تنهام کسی نیست کمکم کنه مجبورم از شما بپرسم بازم شرمندم

صبح دخترم واکسن دوماهگی رو زد یادم رفت ازشون بپرسم تا کی نباید ببرمش حموم شما میدونین؟

سوال دوم اینکه گفتن اگه تب با قطره پایین نیومد و دیدی داره بالا میره شیاف بذار،شیاف استامینوفن بخرم؟کامل بذارم براش یا نصف کنم؟

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

ولی اگه دقیق دقیق قطره بدی تب نمی کنه 

شیر هم زیاد بده بهش 

اگه هم حس کردی دانش بابا رفته پاشویه اش کن و دستور صورتش رو با آب لشکر

ان شاالله به سلامتی این دوران رو بچه هامون رو کنن

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها مرسی فکر کردم شیافو باید نصف کنم

باشه حتما قطره رو دقیق و سرساعت میدم،بهداشت چیزی راجع به پاشویه نگفت تعجب کردم فقط گفت اگه با قطره کنترل نشد شیاف بذار سریع تبو بیاره پایین

مرسی از کمکت عزیزم😙

نه بابا شیاف کامل نه واسه دو ماهه.وزنش چقدره؟

به ازای هر کیلو وزن بچه 1 تا 15 میلی گرم.یعنی آگه مثلا 4 کیلو هست میشه 60 میلی گرم یعنی یه شیاف 125 رو  نصف میکنی.همشو نذری واسه بچه ت

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

نه بابا شیاف کامل نه واسه دو ماهه.وزنش چقدره؟

به ازای هر کیلو وزن بچه10 تا 15 میلی گرم.یعنی آگه مثلا 4 کیلو هست میشه 60 میلی گرم یعنی یه شیاف 125 رو  نصف میکنی.همشو نذری واسه بچه ت

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

بچه کوچیک و شیرخوار رو پاشویه نمیکنم تن شویه میکنن .یعنی فقط بذار رو شکم و پیشانیش.دست واش رو زیاد  اب سرد نکنی لرز میکنخ

شیاف کامل نذآری براش خدای نکرده

نه بابا شیاف کامل نه واسه دو ماهه.وزنش چقدره؟ به ازای هر کیلو وزن بچه10 تا 15 میلی گرم.یعنی آگه مثل ...

کامل نذارم؟خودمم فکر میکردم کامل زیاده

6کیلوئه شیاف 125 رو نصف بذارم؟

بچه کوچیک و شیرخوار رو پاشویه نمیکنم تن شویه میکنن .یعنی فقط بذار رو شکم و پیشانیش.دست واش رو زیاد & ...

باشه عزیزم پس تن شویه میکنم،البته شنیدم رو سر نباید بذارن

6 رو ضربدر 15 کن.میشه دو سوم شیاف