2777
2789
عنوان

همه مردا اينطورن هستن آيا

242 بازدید | 21 پست

كسي كه دوسش دارم بهم گفت ما باهم از نظر مالي،تحصيلي اختلاف داريم و ميگه من بالاترم🥲

ولي برا من مهم نيس و من همينطوري دوسش دارم🥺 منپزشك دارم ميشم و ايشون علوم ازمايشگاهي خونده و تو دوران طرحه😃

گفت بهم ما بخاطر اختلاف حرف پشت مون زياد ميزنن، بهم استرس وارد ميشه من از استرس دوري ميكنم و از اين حرفا

اخرشم گفت آدم زياده برا ازدواج🥲 

يعني همه اقايون اينطورين؟راحت ميتونن دست بكشن ازت و برن با يكي ديگه ازدواج كنن؟!

همسراتون تو دوران دوستي همچين چيزايي ميگفتن؟!

امروز

خب حق داره 

مگه ما پسرا دیووونه ایم بریم دور دختری بگیریم که از همه لحاظ بالاتر از خودمونن بعد  یروز میشه بخاطر همین موضوع  خود دختر و خانوادش بخاطر همین موضوع غرورتو خورد میکنن

مرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران دوستی که چیزی نیست وقتی شوهرتم بشه همینجوری راحت دل می کنه و به یکی دیگه دل میبنده 

اکثراً مردا همینن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دوران دوستی که چیزی نیست وقتی شوهرتم بشه همینجوری راحت دل می کنه و به یکی دیگه دل میبنده اکثراً مردا ...

خانوم محترم یه لحظه دقت کن میگه پسره از لحاظ. مالی پایین تره. 

میخوای پسره خودشو کوچیک کنه

مرد 
خانوم محترم یه لحظه دقت کن میگه پسره از لحاظ. مالی پایین تره. میخوای پسره خودشو کوچیک کنه

یه مقدار فاصله تحصیلی و طبقاتی خیلی مهم نیست البته اگه عاشق واقعی باشه....کوچیک شدن چیه مگه قراره هر روز بزن تو سرش؟؟!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه مقدار فاصله تحصیلی و طبقاتی خیلی مهم نیست البته اگه عاشق واقعی باشه....کوچیک شدن چیه مگه قراره هر ...

پس چی اینجا ایرانه نه اروپا 

کافیه دختراش یک شغل تاپی داشته باشن. ، اون موقعست که خدا رو بنده نیستن

مرد 
پس چی اینجا ایرانه نه اروپا کافیه دختراش یک شغل تاپی داشته باشن. ، اون موقعست که خدا رو بنده نیستن

باشه شما حرف بعدیتم درسته 

لطفاً دیگه ریپ نزن

خب یه سوال یعنی برای دخترای امروزی پول و ماشین طرف مهم نیست یعنی 🤣🤣🤣🤣

الان این چه ربطی به پست استاتر داشت ؟

هر کسی یه معیارهایی داره

شما بگرد دنبال کسی که معیاراش با شما بخونه

من خودم اول و آخر برام عشق و تعهد مهم بود که قربون خدا برم هیچکدوم قسمتم نشد 

دهه شصتی و هفتادی ها خیلی اینجوری ان

ولی الان دهه هشتادی ها دختر و پسر برای شروع زندگی اکثرا خواسته های نامعقول دارن