ادم دروغگو پنهانکار جوری پنهانکارکه بعد پونزده سال نزدگی اعتیادش لورفت شایدهم من ساده بودم فک کنین پونزده سال دنبال عشق ومحبت شوهرت بدویی ولی بهش نرسی هربار خانواده اش باوجود دونستن اعتیاد تورومتهم به تغییر قیافه وضع مالی وظاهری پسرشون بدونن سه تا بچه رو فک میکردی خوشبختن وپدرخوبی دارن به دنیا بیاری وباتمام وجود به زندگی عشق بدی اونم یه عشق یه طرفه مضخرف که طرفت مرده متحرکه ولی داره زرنگ بازی درمیاره کسی نفهمه معتاده (باشگاه بره وبه خودش برسه) یهوازخواب پونزده ساله پاشی وبفهمی اشتباه کردی وهرثانیه اون زندگی مرگه دردناکه باوجودی که ترک کرده ولی خیلی کم اوردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا دیگه گذشت شاغل هم هستی شکر خدا این سه تا بچه رو خوب بزرگ کن مثل پدرشون نشن دیگه هم بچه نیار تور ...
من هیچوقت بچه هام ول نمیکنم فقط دوست دارم اینواززندگیم بندازم بیرون خیلی پرروئه بهش گفتم یه روزی تلافی تمام بلاهایی که سرم اوردین وسرت میارم نمیخوام بدون تاوان پس دادن راحت زندگی کنه
اون که اول همه به خودش ظلم کرده ببین چطوری داره زندگیشو میگذروته
خیلی سخته باکسی ادامه بدی که این همه سال میدید من دارم عذاب میکشم ازرفتاراش ولی بازم پنهانکاری میکردومنو مقصرمیدونست که حساسم الان چجوری من باهاش ادامه بدم هرروزم عذابه
سلام عزیزم من از تایپک های قبلیت متوجه شدم همسرتون متادون رو ترک کردن سه سال پیش کامل ترک کرد چن روز طول کشید به حالت عادیش برگرده لطفا بهم بگو همسر منم تازه متوجه شدم و با تهدید و دعوای من چهار روزه تو ترک هستش سرکار هم میره تا امروز خوب بود امشب از حالتش میفهمم خوب نیست ابریزش بینی اخساس افسردگی داره تا به حالت عادیش برگرده چن روز طول میکشه ادم مغروری هم هست به روی خودش نمیاره ولی نگرانشم عصر میگفت کل بدنم درد میکنه ولی یرام مهم نیست خودم کردم تاوانشم باید پس بدم ولی احساس افسردگی شدیدی داره