2777
2789

ادم دروغگو پنهانکار جوری پنهانکارکه بعد پونزده سال نزدگی اعتیادش لورفت شایدهم من ساده بودم فک کنین پونزده سال دنبال عشق ومحبت شوهرت بدویی ولی بهش نرسی  هربار خانواده اش باوجود دونستن اعتیاد تورومتهم به تغییر قیافه وضع مالی وظاهری پسرشون بدونن سه تا بچه رو فک میکردی خوشبختن وپدرخوبی دارن به دنیا بیاری وباتمام وجود به زندگی عشق بدی اونم یه عشق یه طرفه مضخرف که طرفت مرده متحرکه ولی داره زرنگ بازی درمیاره کسی نفهمه معتاده (باشگاه بره وبه خودش برسه) یهوازخواب پونزده ساله پاشی وبفهمی اشتباه کردی وهرثانیه اون زندگی مرگه دردناکه باوجودی که ترک کرده ولی خیلی کم اوردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم آوردی چون خیلی اذیت شدی ولی چون سه تا بچه داری باید ادامه بدیاز طرفی میگی ترک کرده و بهتره به زند ...

من الان هم به خاطربچه هام دارم ادامه میدم ازهمه چی خسته ام میخوام مستقل بشم پول جمع کنم جدابشم ازش بازم نمیدونم چه غلطی بکنم

خدا به دلت آرامش بده...شرایط سختیه ..با یه مشاور صحبت کن...به سه تا بچه و اینده خودت هم بعد از جدایی ...

من دارم میرم سرکار به خاطر استقلال مالی  قراربودساعت هفت ونیم بیاد دنبال تا هشت بابچه کوچیکم کنارخیابون وایستادم نیومد اخرش باپای پیاده ویه بچه کوچیک برگشتم خونه 

حالا دیگه گذشت شاغل هم هستی شکر خدا این سه تا بچه رو خوب بزرگ کن مثل پدرشون نشن دیگه هم بچه نیار 

توروخدا جوگیر نشو ولشون کنی بری که همتون بدبخت میشین خودتم اه این سه تا بچه ولت نمیکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حالا دیگه گذشت شاغل هم هستی شکر خدا این سه تا بچه رو خوب بزرگ کن مثل پدرشون نشن دیگه هم بچه نیار تور ...

من هیچوقت بچه هام ول نمیکنم فقط دوست دارم اینواززندگیم بندازم بیرون خیلی پرروئه بهش گفتم یه روزی تلافی تمام بلاهایی که سرم اوردین وسرت میارم نمیخوام بدون تاوان پس دادن راحت زندگی کنه

من هیچوقت بچه هام ول نمیکنم فقط دوست دارم اینواززندگیم بندازم بیرون خیلی پرروئه بهش گفتم یه روزی تلا ...

اون که اول همه به خودش ظلم کرده 

ببین چطوری داره زندگیشو میگذروته

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اون که اول همه به خودش ظلم کرده ببین چطوری داره زندگیشو میگذروته

خیلی سخته باکسی ادامه بدی که این همه سال میدید من دارم عذاب میکشم ازرفتاراش ولی بازم پنهانکاری میکردومنو مقصرمیدونست که حساسم الان چجوری من باهاش ادامه بدم هرروزم عذابه

سلام عزیزم من از تایپک های قبلیت متوجه شدم همسرتون متادون رو ترک کردن سه سال پیش کامل ترک کرد چن روز طول کشید به حالت عادیش برگرده لطفا بهم بگو همسر منم تازه متوجه شدم و با تهدید و دعوای من چهار روزه تو ترک هستش سرکار هم میره تا امروز خوب بود امشب از حالتش میفهمم خوب نیست ابریزش بینی اخساس افسردگی داره تا به حالت عادیش برگرده چن روز طول میکشه ادم مغروری هم هست به روی خودش نمیاره ولی نگرانشم عصر میگفت کل بدنم درد میکنه ولی یرام مهم نیست خودم کردم تاوانشم باید پس بدم ولی احساس افسردگی شدیدی داره 

سلام عزیزم من از تایپک های قبلیت متوجه شدم همسرتون متادون رو ترک کردن سه سال پیش کامل ترک کرد چن روز ...

سلام خوبی حتما ببرش کمپ چون خیلی سخته ترکش بدون کمپ غیرممکنه وحتما دوباره میره سمتش شوهرمن دوماه کشید تا کم کم میتونست روپاوایسته کارکردن پیشکشش