من دانه چیا میخورم خوبه حجم معده رو پر میکنه احساس سیری میکنی
تا حالا نخوردم
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
یعنی چطور کالریمو ببرم بالا؟ من باید روزی چند کالری مصرف کنم که کم کنم پنج تارو میشه راهنماییم کنید
وزنت رو ضربدر ۲۰ کن بعدش منهای ۱۰۰
این میشه کالری مصرفی روزانت برای لاغر شدن
نه بیشتر مصرف کن نه کمتر
بعد که به وزن هدف رسیدی مثلا روزی ۱۰۰ کالری اضافه کن و کم کم برسی به دو هزار کالری کافیه برای ثابت موندن.
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سلام خانوم های بااراده انشالله کبتونیم کنار هم به وزن ک دوست داریم برسیم
وزن اولیه 100کیلو ششصد گرم نزدیک یک ماه رژیمم الان درخدمت تون هستم با وزن 96500رژیمم گالری شماری هستش قند و شیرینی جات مصنوعی حذف کردم برنج هفته دوبار هربار پنج الا شیش قاشق. نون هم تلاش میکنم روز یک کف دست بربری بیشتر تشهع کالری مورد نیازم رو از گوشت تخم مرغ میوه جات سبزی جات مغزجات پرکنم کالری زیادم سعی میکنم از 1300بیشتر نشه یک روزم درهفته حتما 500فست بقیه روز هفته ام کم زیاد میکنم کالری مو تا بدنم عادت نکنه روزی نیم ساعت هم پیاده روی دارم این ک 25سالمع مامان دوتا بچه خیلی خیلی شیطونم کل روز درحال تمیز کاری آشپزی ام
😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍