2777
2789
عنوان

مانکن های آینده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 648 پست

سلام   سلاااام چه خبر 

استارتر کلا نیست فکر کنم کلا نمیاد 😄 اومدم یه گزارش ریز بدم و یه سری توضیحات بدم البته نمی‌دونم کسی  میخونه یا نه 

وزن امروز ۶۹.۳۰۰ 

وزن هفته گذشته ۶۹.۸۰۰ 

نیم کیلو کاهش وزن 

به این صورت هفته ای نیم کیلو و جمعا ماهی دو کیلو دارم کم میکنم و راضی ام من هدفم وزن ۶۸ بود و دیگه نمی‌خوام سخت بگیرم چون با بدنمون نباید بجنگیم 😃 خلاصه که اومدم بگم من احتمالا برم برای تثبیت  البته قند  و نان و روغن همچنان حذفه 

امیدوارم پراراده و موفق باشید ❤️😍🔥

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سلاااام چه خبر استارتر کلا نیست فکر کنم کلا نمیاد 😄 اومدم یه گزارش ریز بدم و یه سری توضیحات ...

افریننن بانوووو

الهی موفق باشید

منم وزن هدف نهاییم ۶۵اه امیدوارم بهش برسم...

ممنون بابت توضیحات و گزارشتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلاااام من پر انرژی برگشتم میخوام ادامه بدم از فردا بازم شروع میکنم من میتونم💪

سلام عزیزم خوبین؟دخترتون و خودتون خوبید؟

دیگه هیچکی تو تاپیک نیست منم هی میامومیرم ولی .....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

میگم هستی دوتایی شروع کنیم ولیییی تا اخرش من حاضرم هر وقت دیدی یه تاپیک بزن بیام اونجا

عزیزم من که هستم ولی بیا تاپیک جدید نزنیم همین جابیایم شاید شاید یکیشون برگشت و انگیزه شد براش...من با چند تای همین تنبلا تا10کیلو پارسال کم کردم هنوز امیدوارم برگردن....

الان سرماخوردم فقط باشگاهو نرفتم شاید امروز برم

کالری شماری دارم

5شنبه قبل74.9شدم خداروشکر کم شدم هرچند کم...

هنوز این هفته فست نشدم بتونم بعد نهار امروز و4شنبه فست بشم عالی میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش