2777
2789
عنوان

مانکن های آینده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 648 پست
خوشبحالت من نمیتونم باشگاه برم ولی خونه پیاده روی دارم توچقد اضافه داری

تو خونه هم مداوم باشه عالیه

من قدم163خیلی دوست دارم تا65کم کنم یعنی 11کیلو ولی متاسفانه من چون هورمونی چاق میشم خیلی بد کم میکنم ...الانم فقط و فقط شیکم و پهلو دارم 

بقیه هم اوکی شده با ورزش هایی که کردم

اونقدر که امپول دور شکمی زدم برای نازایی و سه تا بچم که سقط شد ولی کم نمیارم اهسته و پیوسته میرم جلو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

تو خونه هم مداوم باشه عالیهمن قدم163خیلی دوست دارم تا65کم کنم یعنی 11کیلو ولی متاسفانه من چون هورمون ...

منم قدم 160وزنم 67  باید 63بشم امروز روزه گرفتم عصرم پیاده روی دارم 20دیقه حدودا شبم سعی میکنم خیلی کم بخورم ببینم چی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قدم 160وزنم 67 باید 63بشم امروز روزه گرفتم عصرم پیاده روی دارم 20دیقه حدودا شبم سعی میکنم خیلی ...

قبول باشه 

برای ما هم دعا کن

خیلی ممنون مهربون انشاالله به خوبی و خوشی کم کنید...من امروز باشگاه ندارم ولی خودم سعی میکنم یکم ورزش کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

همین چیزا منو نمیزاره پتی رژیمم باشم چند هفته گرسنگی میکشم روی ترازو میبینم اصلا تکون نخورده

برای من عادی شده دیگه چون خیلییی وزنم ثبات داره بااینکه اکثرروزهابا۱۰۰۰نمیرسه کالریم

ولی خوب راضیم چون ول کنم خیلیی سریع میرم رو۸۰

دیگه ببینم تاکی میتونم ادامه بدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

برای من عادی شده دیگه چون خیلییی وزنم ثبات داره بااینکه اکثرروزهابا۱۰۰۰نمیرسه کالریمولی خوب راضیم چو ...

اه بعضی وقتا میگم هر وقت دیدم زیاده وزنم میرم قرص میخرم تو بیس روز چهار پنج کیلو کم میکنم چیه این رژیم همش گرسنه هستیم اه🥺

اه بعضی وقتا میگم هر وقت دیدم زیاده وزنم میرم قرص میخرم تو بیس روز چهار پنج کیلو کم میکنم چیه این رژ ...

قرصصص اصلا اصلا نرو سمتش من که معدم داغون شد کلی آزمایش دادم اخرشم درست نشدکه نشد...شمابازبایکم کالری شماری وورزش حل میشه تا۵کیلو اضافه خوبه زیاد به بدنتون سختی ندین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

منم ۱۶ کیلو اضافه وزن دارم لطفا مجبورم کنید کم کنم  

۱۶۲ قد

۷۶ وزن

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......