2777
2789
عنوان

مانکن های آینده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 648 پست

سلام دوستان نمیام چون وقت نمیکنم سایت بیام ولی همچنان رژیمم امیدوارم هنوز پایبند باشید 😍 

من تقریبا سه روزه زیر ۱۰۰۰ دارم می‌بندم امروزم فعلا ۳۸۰ صبحونه و میان وعدم شد انشالله امروزم سر هزار نهایت ببندم 

موفق و پراراده  باشید ❤️ ❤️ ❤️ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سلام دوستان نمیام چون وقت نمیکنم سایت بیام ولی همچنان رژیمم امیدوارم هنوز پایبند باشید 😍 من تقریبا ...

افرین 

عزیزم الهی ادامه دارهمراه باسلامتی باشه

منم دیروزوامروز خوب پیش رفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان نمیام چون وقت نمیکنم سایت بیام ولی همچنان رژیمم امیدوارم هنوز پایبند باشید 😍 من تقریبا ...

سلام خانوم ها

منم هچان دارم ادامه میدم ولی درگیر ثبت نام پسرم بودم نشد بیام گذارش بدم فردا فسته

پس فردا هم وزن کشی 

منتظر  کاهش عالی هستیم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

سلام خانوم هامنم هچان دارم ادامه میدم ولی درگیر ثبت نام پسرم بودم نشد بیام گذارش بدم فردا فستهپس فرد ...

سلام عزیزم خوبی؟

من اوکیم

سعی میکنم فست باشم

ولی حتی وزنمم کم‌نشده باشه سایزم این چندوقت کم شده خداروشکر

از کمرشلوارسرکارم متوجه میشم

کلی ذوق میکنموادامه میدم...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام ریحانه جانم خوبین؟بهترین؟چخبرا؟دخترتون بهترن؟

سلام ممنون جانم شما خوب هستین؟ اره یکم بهترم دخترمم حالش امروز یکم بهتر شده هنوز دو روزه عمل کردن ولی اذییت داره یک هفته دیگه خواهشن منم تگ کنین میخوام دوباره شروع کنم ممنونم که به فکرم بودی خوشحالم کردین😍 

سلام ممنون جانم شما خوب هستین؟ اره یکم بهترم دخترمم حالش امروز یکم بهتر شده هنوز دو روزه عمل کردن ول ...

ممنون عزیزم خداروشکربهترین

امیدوارم خیلی زود و راحت این یک هفته بگذره برای دوتاتون

امیدوارم خبرهای خوش همیشه بشنویم

خوب میکنی بانو حتما ادامه بده....کنارهمدیگه خیلی بهتر و زودترنتیجه میگیریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

@بنفشه_ی_سفید سپیده جانم خوبی؟چخبرا کجایی؟استارت زدی یانه حالت خوبه؟

سلام عزیزم خوبی

والا چی بگم تا میام شروع کنم کلاا سر درد میگیرم خیلی بد

امروز شروع کردم فگر کنم بخاطر حذف قند تصمیم گرفتم قند حذف نکنم 

امروز دوتالبوان چای سبز با دوحبه قند خوردم از صبح

ناهارم ۱۵۰دگرم برنج کته با ۶۵ گرم کباب تابه ایی و گوجه فعلا اگر خدا بخواد حالم خوب

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
سلام عزیزم خوبیوالا چی بگم تا میام شروع کنم کلاا سر درد میگیرم خیلی بدامروز شروع کردم فگر کنم بخاطر ...

سلام عزیزم ممنون 

امیدوارم همیشه خوب باشی

من خودم چکاب دادم

شاید یه ویتامینی ماده معدنی چیزی توبدنت کمه ...مراقب سلامتیت باش

آب هم زیادبخور رژیم سنگین شروع نکن

گام به گام کم کن 

امیدوارم خوبه خوب باشیییی

تبریک

1
5
10
15