2777
2789
عنوان

مانکن های آینده😍

5050 بازدید | 648 پست

سلام دوستان

مطالبی رو که تو گروه قبلی عضو بودم اینجا میزارم با هم ادامه بدیم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه قدم شمار نصب کنیم تا هر شب عکسشو برای هم بفرستیم 

کالری شمار نصب کنیم

و هفته ای یه بار وزنمونو به هم بدیم

تعدادآب مصرفی

و ورزش هایی که کردیم رو بگیم تا بقیه هم یاد بگیرن

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

ان شاءالله فردا همه قد و وزن و میگیریم  و وزن هدف رو تعیین میکنیم

کنار هم کالری شماری میکنیم

هفته ای یه بار وزن میکنیم

ورزش رو تو برناممون میزاریم حتما

با اراده و انگیزه دادن به هم پیش میریم

شما هم هر چی راجب رژیم و لاغری و چربی سوزی میدونید بگید یاد بگیریم

وزنم ۷۰ قدم ۱۵۵

وزن هدفم ۵۲

روشم کالری شماری بین ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ میبندم دو روزم تو هفته فست میگیرم

ولی متاسفانه انگیزه لازمو ندارم زود شل میشم خراب میکنم

سلام سلام 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

وزنم ۷۰ قدم ۱۵۵وزن هدفم ۵۲روشم کالری شماری بین ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ میبندم دو روزم تو هفته فست میگیرمولی متاس ...

سلام گلم من مهتام 

وزنم ۷۶ بود که یکماهه رژیمم ۴ کیلو کم کردم الان 

۷۲ هستم 

وزن ۷۲ قد ۱۷۰ 

هدفم ۶۸ 

روشم کالری شماری با مانکن  و بیشتر از ۱۲۰۰ نمیخورم  کالریم هر روز متغیره و یکشنبه و چهارشنبه ها فست میگیرم فست ۸ به ۱۶ 

۷ عصر تا ۱۱ صبح فرداش چیزی نمیخورم 

اینم بگم که نون و قند و شکر و نوشابه و هله هوله و فست فود و انواع سس ها و بستنی و کیک و بیسکوئیت و روغن رو حذف کردم 

برنج ۳ روز در هفته ۷ الی ۱۰ قاشق . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سلام سلام

علیک سلام 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️