2777
2789
عنوان

بیاید بهم مشاوره بدید

45 بازدید | 6 پست

من سه ساله ازدواج کردم از همون اول گفتم عروسی نمیخوام بگیرم به چاش میریم مسافرت همه هم قبول کردن ولی یه عقد مختصری برام گرفتن بعد از عقد شبا میرفتم خونه مادرشوهرم میخوابیدم چون هنوزم تکلیف خونه معلوم نبود دو سال خونه مادرشوهرم بودم و تو اون دوسال گهگاهی شوهرم میگف ک بچه دار بشیم منم میگفتم تا خونه خودمون نریم فعلا بچه نمیخوام هی بهش میگفتم خونه اجاره کن یا یکی بخر ولی قبول نمیکرد (قضیه خونه مفصله) خلاصه منم میگفتم ک خونه خودمون ک رفتیم اقدام میکنیم برای بارداری 

پارسال خرداد ماه رفتیم خونه خودمون البته اجاره ایی یه ماه بعدش اقدام کردیم برای بارداری 

از همون اول زیر نظر دکتر بودیم سه ماه شد ولی خبری از بارداری نبود دکتر بهم گفته بود تا ۶ماه میشه اگه بیشتر شد و بازم حامله نشدی اغام بره ازمایش اسپرم ... من همون موقع بهش گفتم ک بره ازمایش بده اگ مشکلی بود سریع درمانش کنیم میگفت ن من مشکلی ندارم و فلان 

خلاصه ۷ ۸ ماه شده بود ولی بازم نتیجه ایی نگرفتیم تا اینکه خوده دکتر ازمایش اسپرم برای اغام نوشت و گفت حتما بره 

اغام رف ازمایش داد و جوابش خوب نبود به دکتر ک نشون دادم گفت یا iui یا iFV با اینحال دارو براش تجویز کرده ک تا سه ماه مصرف کنه دوباره بره ازمایش بده 

سه ماه دارو مصرف کرد .....

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه ماه باز رفت ازمایش داد جوابش بدتر شده بود

.رفتیم دکتر اورولوژیست هونجا دکتر بهمون گفت ک اصلا فایده نداره حتما باید ivf بشیدآغام گفت ک یعنی با دارو اوکی نمیشم ک دکتر دوباره دارو داد بهش و تا سه ماه مصرف کنه اگ بهتر شد ک هیچی اگ هم ن ک ivf  تو اون موقع فهمیدم ک همون دفعه اول ک بهش گفتم برو ازمایش بده رفته پنهانی از من ازمایش داده و دارو هم مصرف کرده و ب من نگفته ک برم ب دکتر بگم اگ گفته خیلی جلو بودیم این ب کنار 

همون بار اخر ک برگشتیم از دکتر اغام گفت ک این داروها فایده نداره و بریم ivf کنیم من میگفتم ن تو این سه ماه دیگ دارو بخور اگ بهتر نشدی ivf میکنیم نمیخواستم ناراحت بشه من امید داشتم ک خوب میشه قبول کرد تا اینکه دیروز ازمایش داد و جوابش یه خورده بهتر شده بود ولی دکتر گف ک تنها راهش ivf هسش 

و تا سه ماه دیگ باید هردوتامون دارو مصرف کنیم بعدش میریم برای ivf 

الان اغام میگه من دیگ بچه نمیخوام تقصیر توعه ک نذاشتی زودتر بچه دار بشیم اگ دوسال پیش بچه دار شده بودیم الان نباید خفت میکشیدیم 

الان من چیکار کنم ک اون دارو مصرف بکنه .... اجازه هم نمیده به کسی بگم ن مادر خاهر خودش ن مادر خواهر خودم 

ایا واقعا من مقصرم؟؟؟؟

آغا عمدا اینطور نوشتی آخه چندبار تکرار کردی آغا یعنی خواجه کسی که آلت تناسلی مردانه اش مشکل داره مثل ...

یعنی چی؟؟؟؟ 😐😐😐😐 من همیشه به جای شوهرم میگم اغام 

شما اصل ول کردی چسبیدی ب این؟

یعنی چی؟؟؟؟ 😐😐😐😐 من همیشه به جای شوهرم میگم اغام شما اصل ول کردی چسبیدی ب این؟

من خواستم بگم اصل فرع برای من مهم نیست عزیزم 

من فقط خواستم بگم به مردی کلا نر نیست میگن آغا.

آقا درست 

آروم باش من برات احترام گذاشتم تذکر دادم که ابن اشتباه زشت نکنی دعوا نداریم که