2777
2789
عنوان

بنظرتون جنسیت بچه ام چیه

157 بازدید | 18 پست

هفته دوازده ام ، لاغر شدم هیچییی شکم ندارم ، صورتم سفید شده ، تهوع دارم ، غذا اصلا نمیتونم بخورم ، حالم بد میشه بعدش ،حتی عکس غذا نمیتونم ببینم ، اوایل فقط شوری میخواستم الان گاهی دلم شیرینی میخواد ،  تا هفته ده لکه بینی داشتم ، میل جنسیم خیلیییی زیاد شده ، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش زدی؟ یا پوستت بهتر شده؟

موهای بدنت کمتر شدن یا زیادتر

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
تازه دوتا جوش کوچولو رو پیشونی زدم ولی موهای بدنم فرق نکرده

جوش زدن و آکنه و بد شدن پوست معمولا جنسیت دختره

همینطور کم شدن موی بدن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

پیرو تاپیکت که پرید

بدبخت های فلک زده ما چکار به فرهنگتون داریم خیلی خوب بود که میموندین همونجا این از این

دوم اینکه اون جهان اولی که صحبتش میکنی کافیه غیر قانونی بری میفهمی کجای کاری اینم از این

بعد عین مور و ملخ افغامی ریخته از منابعی که حق ماست استفاده میکنه هرغلط دیگه ای هم بخواد میکنه زبونش هم درازه نمونش هم خود تو استاد ادب و فرهنگ

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نی‌نی‌یار@ ایشون برای من مزاحمت ایجاد میکنه

بیچاره های اویزون و اواره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

تاپیک قبلی وجود نداره ولی اگه اینجا اذیتین‌ برید کشور خودتون هم ما راحت هم شما

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰