2777
2789
عنوان

یه دقه بیاین 😢😢

426 بازدید | 57 پست

سلام نمیدونم در جریان هستید یا نه من بعد دوسال انتظار این ماه ای یو ای کردم و سی ام موعدمه ولی دیروز گفتم پریود شدم حالا از دیروز فقط لک قهوه ای دارم ..میشه برام دعا کنید فردا پری نیاد و باردار باشم 😢😢اخه هیچوقت دوروز قبل پری لک نداشتم دیروز واقعا حالم بد شد دلم به درد اومد گفتم پری اومد

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این‌استرسی که شما دارین از همه چیز بدتره.انشاا... که خدا حاجتت را بده

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

عزیزم نگران نباش استرس نداشته باش انشالله که بارداری 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

توهم بارداری زدم شیاف زدم دیشب ولی میدونم که بازم پری میاد اخه مگه میشه که من مامان بشم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

انشالله که بارداری عزیزم

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
بی بی چک استفاده کردین؟ چندم باید پریود بشین؟

سی ام باید پریود بشم  بی بی چک نواری مدیکور مثبت بود ولی قطره چکونی منفی

عزیزم من این شرایطو داشتم باردار بودم از ته دلم میخوام شما هم مث من دلت شاد بشه

امروز برای یه کاری رفتم بخش آی وی اف بیمارستان گاندی از ته دلم برای همه شون دعا کردم.ای خدا دل همه رو شاد کن.دل این صاحب تاپیکو خصوصا

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+