2777
2789
عنوان

بلخره عروسی منم تموم شد

2161 بازدید | 85 پست

خببببب بلخره عروسی مام تموم شددددددد

دیشب همین موقع عروسیم بود 

ساعت ۳ صبح برگشتیم خونه ، تا موهامو باز کردم و لباسم عوص کردم یه دوش گرفتم شد ساعت ۵ونیم 

۶خوابیدیم تا همین نیم ساعت پیش 

باورتون نمیشه تا نیم ساعت پیش خواب بودم هی بیدار میشدم ، یه ربع بیدار میموندم دوباره خوابم میگرفت😅😂

البته الان شوهرم خوابیده من بیدار شدم ، طفلی اون بیشتر تو تکاپو بود  استرسش از منم بیشتر بود 😅

خداروشکر همه چی خوب پیش رفت 

آرایشم خوب بود ،پذیرایی، رقصمون ، همهههه چی 

خیلییی استرسشو داشتم 

ولی خدا کمک کرد و اتفاق غیر منتظره ای هم رخ نداد 

ماشین پدرشوهرم ماشین عروسمون یود 

خیلیی نگران یودم موقع عروس کشون تصادف نشه ، خداروشکر مسئله ای پیش نیومد 

مهمونامونم کم بودن کلا ۱۱۲نفر بودن 

هرچیم عکس و فیلم از خودمون گرفتم با گوشی همسرم یود چون کیفیتش از مال من بهتره 

انقد هول بودم موقع آرایشم نتونستم یه عکس از خودم بگیرم 😁

همش تو گوشی شوهرمه،  البته از بعد وقتی که اومد دنبالم تو ارایشگاه 

امیدوارم همه جوونا خوشبخت بشن و به عشقشون برسن❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

برای بخت منم دعا میکنی؟ ❤خوشبخت بشی

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوشبخت ترین شی عزیزم

فداتشم همچنین ❤❤

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚