2777
2789
عنوان

مادرهای شمااام اینجورن

130 بازدید | 4 پست

از رفتارهای مادرم خسته ام 

یکی اینکه هرچی تو خونه اتفاق میفته همش رو به مادربزرگم میگه  

و سر هر صحبتی انگار حرفهای آدم رو نمیشنوه اجازه نمیده حرف بزنیم مااام مجبوریم با داد و صدای بلند بگیم 

من امروز صبح زود بیدار شدم شنیدم پدرم دوستاش رو باغمون دعوت کرده صبح به مامانم گفتم بابا ناهار نمیاد گفت نمیدونم کجاست گفتم چرا پنهون می‌کنی 

به من میگه تو چرا فالگوش وایمیسی میگم خب بیدار بودم شنیدم 

حس اضافه بودن تو خونه رو دارم فقط وقتی میخواد بره بیرون میگه منو ببر اینور اونور 

وظیفه ام هست 

اما اینکه جوری رفتار می‌کنه که انگار عضو خانواده نیستم ناراحت میشم 

نمیتونم خیلی چیزا رو بنویسم 

ولی کاش مادرا دختراشون رو میفهمیدن 

حالا خوبه

پری روز باشوهرم دعوام شد

رفتم خونه مامانم اومد دنبالم قبلش گفتمش نمیام دیگ

۲ساله متاهلم یبارم قهر نکردم

ولی ایندفه دهن لقی کرد شوهرم دعوامون شد 

شوهرم اخرشب پاشد خواست بره خونه گف بیا

بش گفتم نه امشبو پیش داداش کوچبکم میمونم داداشم ذوق کرد

ینی قهرم مامانم بم گف پاشو باشوهرت برو

حتی نگف سرچی قهری دادزده سرت تو رو زده چیزی گفته

با اینکه اصن من واس خونوادم کم نذاشتم

برگشتم باش

تصویری باش گوشاآام پره

حالا خوبهپری روز باشوهرم دعوام شدرفتم خونه مامانم اومد دنبالم قبلش گفتمش نمیام دیگ۲ساله متاهلم یبارم ...

چی بگم والا 

باید مادرا برای دختراشون ارزش قائل باشن 

من سی سالمه 

فک کن توی مهمونی یا چشاش به روسری من هست که عقب نره و به حرف زدن من ...گاهی بهم توی مهمونی چشم می‌کنه به فلانی سلام بده چندبارم گفتم مگه من بچه ام 

آنقدر اعتماد به نفسم رو گرفته تایه مدت خجالتی بودم الآنم میام حرف بزنم توی جمع رنگ و روش سرخ میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.