2777
2789
عنوان

سرنوزادبیاین لطفا

444 بازدید | 42 پست

متخصص نوزاد بردم گفت پیشونیش جلو وگردنیست سردخترم می‌خوام ببینم نظرشماهم همینه بنظرتون ببرمش کلاه فرم دهی بگیرم5میلیون میشه تودوراهی موندم میگم هدببندم میترسم 6ماهشه بعدابزرگترشه درست نشه شماهامیشه بگین

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️

پیشونی دختر منم جلو بود 

ولی خب ژنتیکشه 

الان که 6 سالشه مشخص نیست اصلا

باز خودت میدونی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشونی دختر منم جلو بود ولی خب ژنتیکشه الان که 6 سالشه مشخص نیست اصلاباز خودت میدونی

دکتر گفت کلاه فرم دهی ببردرست کنند من موندم پولشم کم نیست اخه

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
خب اولین باره این مدلی میبینم

وا مگه چشه عه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عزیزم تا حدودی طبیعیه تو نوزادا فقط ب ی دکتر اکتفا نکن ی دکتر خوب دیگه ببر ببین نظر ایشون چیه

دختر منم یکم پیشونیش جلو بود الان اوکیه کاملا

از طرف حسابی بوش کن و ماچش کن

قربون کله اش برم من

این چه مدل کله ای🙄🙄

خیلی لحنت زشت بود خیلی

بچشه ها 

خجالت آوره

سر این جوجه خیلیم خوب و نرماله

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡