2777
2789

بعد خیانت شوهرم که پشیمونم شدو گریه زاری کرد و نذاشت طلاق بگیرم بعد اون چیز مشکوکی ازش ندیدم هرجا بریم باهمیم گوشیاشم دستمه هروزم میرم همراه من چکش میکنم ولی یه خوره تو جونمه وقتی از خونه میره سرکار میگم الان یعنی کجا میره میدونمم کدوم اداره ها میره ولی بازم یه جوریم بعدش یهو تپش قلب میگیرم مجبورم برم قرص آرامبخش بخورم کنترلی رو رفتارم ندارم شرایط مشاورم ندارم

بخاطر رفتار سرد شوهرته که توتاپیک قبل نوشتی

شوهرم دیروز بهش گله کردم گفت بجون مادرم و بجون خودت از همیشه بیشتر دوست دارم ولی الان یه قسط دارم صد میلیون پول ندارم بعد سرکارم چندتا قراردادو فسخ کردم میخوان خرابم کنن براهمین خیلی تحت فشارم اینماه تحملم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم دیروز بهش گله کردم گفت بجون مادرم و بجون خودت از همیشه بیشتر دوست دارم ولی الان یه قسط دارم صد ...

خوب پس گناه داره دیگه درکش کن دلتم به راه بد نده یه موجی اومده توزندگیتون وگذشته ورفته 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوب پس گناه داره دیگه درکش کن دلتم به راه بد نده یه موجی اومده توزندگیتون وگذشته ورفته

از دیشب بیشتر بهم توجه می‌کنه دیشبم بردم بیرون هوام عوض شه ولی میترسم دوباره بره سمت خیانت 

از دیشب بیشتر بهم توجه می‌کنه دیشبم بردم بیرون هوام عوض شه ولی میترسم دوباره بره سمت خیانت

حالا که سزش به کار و زندگیه بعدم خدا بزرگه 

عزاداری قبل مصیبت لازم نیست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟