2777
2789
عنوان

بازم بگید نامادری ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 71 پست
نمیدونم چطور باردار شدم نا خواسته بود پریود هام منظم نبود واسه همین زمان دقیقشو نمیدونستم بعد از د ...

جلوگیری هم داشتین😔 پس خدا بامن حال نمیکنه بمن بچه نمیده منم دیگه خسته شدم اصلا حوصله شوهرمو ندارم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونجا که کاربرا بهت گفتن خونه میرسه به بچه تو که جواب دادی من بچه ندارمالانمیگی باردلرم نوشتی ۱۸ساله ...

خب عزیزم  بچه ندارم فعلا ولی باردارم 

همسن پدرم نیست که 33سالشه 

دوسش داشتم

متاهل و متعهد

جلوگیری هم داشتین😔 پس خدا بامن حال نمیکنه بمن بچه نمیده منم دیگه خسته شدم اصلا حوصله شوهرمو ندارم . ...

نه اینجوری نگو عزیزم انشاالله  زود مامان میشی من فکر بارداری نیودم یعنی به بچه دار شدن فکر نمیکردم میگن اگه بی خیال باشی سریع باردار میشی بهش فکر نکن استرس نداشته باش

متاهل و متعهد

اخه دفعه اولش نیست بهش گفتم وقتی اینجوری بدون خبر میای منو میترسونی وقتی خوابم بیدار میشم میبینمت ...

همون نقطه ضعف دادی دستش دیگ نباید میگفتی میترسم 

بچه ها شیطون و بی عقلن 

کاش پسرو شوهرت میداد مادر خودش یه مدت نگه می‌داشت 

کلا خوب نبود که با مردی که پسر داره ازدواج کردی اذیت میشی کاش حداقل دختر بود راحت بودی 

💗
همون نقطه ضعف دادی دستش دیگ نباید میگفتی میترسم بچه ها شیطون و بی عقلن کاش پسرو شوهرت میداد مادر خود ...

دوسال با مادرش بود که مادرش ازدواج کرد اوردش گذاشت پیش شوهرم خودش رفت 

متاهل و متعهد