2777
2789

به درامد میلیونی در ماه برسه . والا یکی مخ منو داره میخوره که عضو شم ولی اصلا از بازاریابی خوشم نمیاد . میخوام بدونم واقعا چجوریه اونم گول خورده یا واقعیته ؟؟؟

عزيزم همش دروغه فقط خام نشو كه مالتو ميبازي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم پیشنهاد دادن چند بار ولی قبول نکردم..از کار و زندگی میوفتم همش باید سرم تو گوشی باشه و هر جا رفتم بگم ـبیاین عضو شین..وقتمو میگیره .درامدش میگن ۱۰درصد از هر چیزی ک خریدی هست.من اینجور شنیدم

دقیقا چیکار میکنن؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقا چیکار میکنن؟

یه سری کلاسا میرن یادشون میدن برای محصولات شرکت مشتری جمع کنن . مثل ویزیتوره فکر میکنم .

بعدازهرفروش یه درصدی بهشون میدن . و اگه ادم بیشتری با خودشو عضو کنن باز براشون امتیاز داره 

من دوسال پیش پرزنت شدم. جلسه اول قبول نکردم و ب اصرار دوستم ب جلسه دوم کشیده شد جالب بود حتی اونجا اون خرید اولیه ۱ م رو گفتن خودمون پولشو بت میدیم تو بعد بمون برگردون ولی من بازم قبول نکردم.

من ی حسابدارم و واسم پول اینجوری در آوردن هیچ توجیه علمی و حرفه ای نداره