2777
2789
عنوان

شما دیدین کسی تو شرکت پنبه ریز موفق شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 19769 بازدید | 43 پست
فک کنم بیشتر ازجیزی که بهت حقوق میدن بایدازشون خرید کنن ؟

واسه من پنبه ریز نبود ی چی دگ بود. ۱م اول خرید میکردن. بعد ماهی از ۲۰۰ تا ۱ م خرید اجباری داشت. خیلی داغون بود. جنساشونم ک داغوووون

توی مشهد ی دفتر خیلی بزرگ دارن ک اونجا مخ میزنن. رفتم اونجا ماشین ی پسره رو بم نشون داد ک الان ۲۰ سالشه و هفته پیش این ماشینو از درآمد خودش خریده

ینی تا این حدفریبندست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان . خدا کنه اونم زودتر متوجه بشه بیاد بیرون. از کار وزندگی افتاده  

اخه بازاریابی های هرمی چیز جالبی نیست. هر کی هم میره گوش به اطرافیان  که میگن درامد ندار ه نمی کنه.  حالا یکی بازاریاب شرکته کارش ثابته اون خوبه .

واسه من پنبه ریز نبود ی چی دگ بود. ۱م اول خرید میکردن. بعد ماهی از ۲۰۰ تا ۱ م خرید اجباری داشت. خیلی ...

آفرین دقیقا همینو به اینا گفته بودن . پسره تازه داره میره دانشگاه وماشین چندصد میلیونی .

همش خرید اجباری 

منم همه شرکتای بازاریابی رو یه بار رفتم ... همشون الکیه خدا رو شکر که من اصلا وارد هیچ کدوم نشدم

واقعا خداروشکر .

یه سوال 

چحوره که یه عده اونجا خودشونو موفق نشون میدن اگه هیچ منفعنتی ندازه واسشون چرا بیخودی تبلیغ میکنن دیگران دو از راه به در میکنن 

یازاریابی خوبه ولی پولی ک در میاری بستگی به تلاشت داره من کسیو دیدم ک خیلی پشتکار داره و الانم به درامد میلیونی رسیده و خیلیم راضیه 

نتورک یه کار سادس بعضی ادما ساده رو با اسون اشتباه میگیرن نتورک گرچه سادس اما سخته...

تلاش=درامد

همه تو نتورک میتونن موفق بشن اگه تلاش کنن

شما هم اگه ادمی هستین ک پشتکار دارید و اراده قوی حتما قبول کنید 

خیلی چیزا تو نتورک یاد میگیرید ک برای ایندتونم خوبه

موفق باشید

واقعا خداروشکر . یه سوال  چحوره که یه عده اونجا خودشونو موفق نشون میدن اگه هیچ منفعنتی ندا ...

چون اونا یه چیزی دیدن و دلشون میخواد به بقیه هم نشون بدن ولی ادما هر چی ک به سود خودشون باشه رو نمیخان قبول دارین؟؟؟