به درامد میلیونی در ماه برسه . والا یکی مخ منو داره میخوره که عضو شم ولی اصلا از بازاریابی خوشم نمیاد . میخوام بدونم واقعا چجوریه اونم گول خورده یا واقعیته ؟؟؟
عزیزم مخصولاتی با قیمت بالا و واقعا مزخرف داره من خودم یه کرم پودر لدورا خریدم کیفیتش در حد کرم پودر ۳۰ تومنی هست این محصول میده ۲۰۰ هزارتومن حیف پول واقعا حرم پولی که بدست میارن
نه محصولاتش رو بخرین نه گول ظاهرش رو بخورین واسه درامد زایی همش چرت و پرت و یه مشت دروغ ک اون بالاییا با جلسات مزخرفشون میریزن تو سر بقیه،، طرف با۵ سال کار نتونست عقب کشید فقط هدر دادن عمر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ببینین انتخاب شرکت خیلی مهمه،من خودم شخصه کار فروشندگی رو دوس ندارم ولی یه شرکتایی هست مثل پنبه ریز که من خدایی آدم موفق ندیدم تا حالا توش هی مرتب باید خرید و فروش کنی ولی شرکتایی هستن تک بار خریدن و شما یه بار خرید میکنی و محصولات مصرفی که نیازت هست رو میخری تا اینجا ضرر نکردی و کلی سود هم همراشه من خودم شخصه درآمد ۵میلیون در هفته یعنی بیست میلیون درماه رو تو همین شرکتا به دست اوردم در حالی که درآمد شوهرم سه تومنه کارمند گمرکه،به هرحال اگه کسی سوالی داشت خوشحال میشم راهنمایی کنم،اینم شمارمه۰۹۰۱۰۲۰۰۳۶۲
واسه من پنبه ریز نبود ی چی دگ بود. ۱م اول خرید میکردن. بعد ماهی از ۲۰۰ تا ۱ م خرید اجباری داشت. خیلی ...
خب من پنبه ریزم ولی اصلا هیچ اجباری توی خرید نیست من الان یک هفته هست که نماینده شدم اصلا اجبارم نکردن که چیزی بخرم اگه از جای مطمئنی میخوای خرید کنی به شماره09136562843داخل واتساپ پیام بده
محصولاتشون خوبه حتی میتونی نماینده خود شرکت بشی و محصولات رو ارزون تر از مصرف کننده بخری
کار در شرکت پنبه ریز عالیه من خودم بهترین در آمد ها رو دارم، خدا رو شکر خدا رو شکر خدارو شکر، اگر میخوای کمک شما هم کنم در وات ساپ پیام بده 09176056152 این پیام ها صفحه اول برای سال 96 هست 😅الان خیلی پنل در آمد فرق کرده، نامه های مرجع تقلید هم نشونتون میدم که حلال هست، روزی حلال با پشت کار و تلاش بدست میاد، خرید و فروش میشود