2777
2789
عنوان

نگاه شوهرم

135 بازدید | 7 پست

من خیلی ساله شوهرمو میشناسم ۷ سال دوست بودیم و الان ۸ سالیه ازدواج کردیم مرد بدی نیست توجه و اینا هم ب من داره واهل نماز و حلال و حرام و ایناس اما چیزی ک اذیت میکنه اینکه حس میکنم همه خانمارو نگا میکنه تا حالا اصلا ب روش نیاوردم گفتم احتراممون از بین میره اما خب مثلا در مقابل چن باری برا مچ گیری راجب قیافه مردا حرف زدم اونم همراهی کرده یعنی شکی ب من‌نکرده و ب دیده ی گفتگو ادامه میده میخوام اینو بگم‌ کلا راحتیم برا حرف زدن یا راجب استایل  حرف می‌زنیم مثل دوتا دوستیم گوشیش رمز نداره هر چی براش پیش بیاد با جزئیات میگه کل وقتیم یا سرکار یا خونه ب زور با دوستاش میفرستم بیرون فقط جدیدا این نگاه‌اش اذیتم میکنه بنظرتون ب روش بیارم؟حالم بد میشه و عصبی میشم داره رانندگی میکنه یهو سرش میچرخه میبینم مثلا ی خانما نگا کرده چیزی ک برام عجیبه خیلی سال بقول خودش منو دوس داشت اما اصلا نگاه بدی ازش حس نکردم تازه از بس سرسنگین بود حس میکردم اصلا منو دوس نداره تا وقتی خودش مستقیم گفت.

والا منم خانم خوشگل ببینم یا تیپ خاصی نگاه میکنم 

چرا نگاه رو جنسیتی و مغرضانه می‌کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم خانم خوشگل ببینم یا تیپ خاصی نگاه میکنم چرا نگاه رو جنسیتی و مغرضانه می‌کنید

خودمم ب این فک میکنم‌خب منم ی مرد با تیپ خاص میبینم از رو کنجکاوی نگاهی میندازم و تموم اما نمیدونم‌چرا گاهی عصبی میشم

خودمم ب این فک میکنم‌خب منم ی مرد با تیپ خاص میبینم از رو کنجکاوی نگاهی میندازم و تموم اما نمیدونم‌چ ...

عصبی نشو 

حساسیت نشون بدی بدترع اصلا به روش خودت نیار 

و تو هم نگاه کن راحت 

با خدا همه مردا یه مشکلی دارن 

دیگه گل بی عیب  خداست 

بزار اینقدر نگاه کنه تا عادی بشه و نگاهدونش پر بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.