2777
2789

سلام کارمندم وسایل زندگیمم کامله 

اگه بخوام خونه رهن کنم بنظرتون هزینه زندگیم چقدر میشه؟ 

توی یه شهر معمولی 

اینم بگم که شکمو نیستم

بگید چقدر مثلا خرج غذا میشه و....

ممنون 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بستگی به سبک زندگی و توقع خودتون داره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بستگی به سبک زندگی و توقع خودتون داره

در حد نرمال و متوسط 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خونه از خودته با قبض آب و برق و رفت و امد و خوراک ۵ بسه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بستگی داره شهرستان زندگی کنی یا شهر بزرگ خونه ای که رهن می‌کنی ، پول آب و برق و...هزینه خورد و خوراک ...

خب اینا رو که خودم میدونم!! منظورم این بود مبلغ بگید 

توی شهرستان

ببین بستگی داره بخوای کجا خونه رهن کنی....

پول خونه ب کنار.

میگیم روزی یه پیمانه برنج بخوری و یه تیکه مرغ یا گوشت....و مخلفاتش میگیم روزی ۲۰۰ تومن خوراکته 

میشه ۶ تومن 

در کمترین حالت ممکن ماهی ۱ تومن هم لباس

و یه تومن هم هزینه اضافی

پول شارژ ساختمان و برق و اب هم میگیم ۱ تومن

تو در کمترین خالت ممکن ۸ تومن ماهی میخوای

بستگی داره شهرستان زندگی کنی یا شهر بزرگ خونه ای که رهن می‌کنی ، پول آب و برق و...هزینه خورد و خوراک ...

والا یه بستنی بخوای بخری هم شهرستان و جای بزرگ نداره

قیمتش برا کل کشور یکیه

فقط شهر بزرگ مگه کرایه تاکسیش فرق کنه همین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه خونه از خودته با قبض آب و برق و رفت و امد و خوراک ۵ بسه

واقعا؟ ماشینم دارم 

چهار میلیون خوراکیات    یک و نیم تومن اسنپ و رف و امدت    پول برق و ..ـیه تومن   چیزای ضروری مث نوار بهداشتی و ـــیه تومن   جمعا  ۸//۷ میلیون

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
ببین بستگی داره بخوای کجا خونه رهن کنی....پول خونه ب کنار.میگیم روزی یه پیمانه برنج بخوری و یه تیکه ...

اره اینا اوکیه چون حقوقم بالای ۱۰ تومنه

کرایه نمیتونم بدم

ولی نگرانم اگ بخوام رهن کامل کنم نکنه صابخونه خیلی بخواد هرسال اضافه کنه ومن نداشته باشم

واقعا؟ ماشینم دارم

اره دیگه میگی شکمو هم نیستی 

گمونم یه مرغ و یه کیلو گوشت و ۵کیلو برنج یه ماه رو جواب بده برات

این خرجای گرونته 

میتونی یه دفه بری هرچی فکر میکنی نیازته بخری برای خورد و خوراک 

یه بار که بخری و بنویسی

دستت میاد

بستگی به خودتون داره خورد و خوراک  ۵ تومن در نظر بگیرین قبض و اینترنت و هم باز خودتون بهتر میدونین  حداقل ۱ تومن مواد  بهداشتی و ارایشی و  بنزین و .......  همشون باهم کم کم ۸ , 9 تومن میخواد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم